Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

martina

moja zena dodje jednom mjesecno, premalo... od stvari koje ja inace ne radi, opere podove i neki prozor
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Pepi

I potkošulje nosim kao ove na slici, da me što bolje stegnu, da se ne smrznem  :rofl:

vrana

Quote from: Pepi on May 17, 2012, 12:02:31 PM
I potkošulje nosim kao ove na slici, da me što bolje stegnu, da se ne smrznem  :rofl:

tako i moja sestra, njoj nisu dovoljne ni te uske sto stezu, ona mora bod da obuce, inace cvokoce od zime
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Saska

ja bas volim grilonke u bojama i nosim ih kad nosim suknje, jesen, zima, mada suknje vise volim da nosim leti bez carapa. A onih sto rekoste, sto oblacimo deci, ne verujem da ima u mom broju :lol: i od ovih obicnih mi se desi da mi je najveci broj mali  :crazy:
Potkosulje sa pocela da nosim kad sam otkrila ove u raznim bojama sa elastinom, pa ih nosim kao modni detalj, po mogucnosti da viri ispod gornjeg sloja. Imam ih u svim mogucim bojama.

Nekad sam spavala u skroz hladnoj sobi, dok sam zivela u kuci i grejali se na TA, od kako zivimo u ovom stanu nema sanse da spavamo u hladnom jer je jako topao. Kad smo se preselili nisam jedno dve nedelje mogla da spavam k'o covek jer smo dosli iz stana sa TA koji je bio jezivo hladan (a mi dosli 15. decembra), pa se posle navikla. Ziv covek se na sve navikne.

dmi

ne peglam osim ako mi garderoba ne izgleda ko da su me krave zvakale
hulahopke ne volim, i ranije sam posto sam dosta nosila suknje na posao znala kad me uhvati nervoza da uzmem makaze i secnem pojas u struku hulahopki posto su me nervirale a nisam mogla na minus bosa :rofl:

evo sam jutros izasla napolje na 16 stepeni u japankama
sto u bgd ni u ludilu ne bih uradila a ovde mi nije ladno :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

maxic

Quote from: dmi on May 17, 2012, 06:36:03 PM
hulahopke ne volim, i ranije sam posto sam dosta nosila suknje na posao znala kad me uhvati nervoza da uzmem makaze i secnem pojas u struku hulahopki posto su me nervirale a nisam mogla na minus bosa :rofl:

ovako
prezirem hulahopke i potkosulje.  Djeca nose samo kad je baba tu. Marko jutros ispod majice kratkih obukao  potkosulju, baba mu nije rekla da ne mora :lol:
O peglanju sam se vec izjasnila. Iskocim mokre glave a bogami i na nulu u japankama jer nula u MN je kao 20 u normlanim drzavama, poslje duuuuuuuge zime. Svi se poskidaju  u kratke i sorceve.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Bez hulahopki ne bih izasla iz kuce ispod 20 nema sanse i danas sam ih imala :lol:

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Mora da ima valjda još nešto što nismo pretresli  :lol:  :crazy: evo može jel da nam zada temu, ipak je ona postavila.  :rofl:

cici

Elanor

ali sam sigurna da su gosti, ako su svracali na ovu temu, zaista impresionirani :lol:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

cici

hanna

Quote from: dmi on May 17, 2012, 06:36:03 PM

potpis  :rofl: japanke , pidzama i trk u radnju  :rofl:

Unabebili

Quote from: Elanor on May 17, 2012, 11:21:29 PM
ali sam sigurna da su gosti, ako su svracali na ovu temu, zaista impresionirani :lol:

sigurna sam  :lol:

i uopste, vole da izvode proizvoljne zakljucke, mada kakvi gosti, tako i pisemo  ;)
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/