Main Menu

Patike

Started by janavi, May 17, 2009, 11:26:24 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Finalina

Quote from: Ira on June 02, 2011, 06:35:09 AM
Ja neki dan uzele ove
http://www.reebokeasytoneshoessale.com/reebok-zigpulse-mens-shoe-silvergreyred-p-742.html
reebok nikad nisam nosila, nike obozavam  :girl_in_love:
super su (lice mi na climacool, one sto sam kacila ovde) i bas bi da ih probam, da uporedim kakva je razlika u odnosu na adidas (neobican je djon za hodanje/trcanje, nije ravnomerno operecenje na stopalima )

senka

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

monochrome

vockice,pa nema slike :ces:
inace,ja dugogodisnji konzumer starki,a tako i mi i dete...imam i kolekciju planinarkii patika za hodanje...

Lani

Ja vidim patičice.  :think: Baš su lepe Voćko.  :girl_in_love:

Vockica

Ona odusevljena i lepo joj stoje...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

cici

Slatke su skroz.

dmi

mene od ovakvih patikica jedino odbija pomisao da ce drugi dan da zgazi na neko cudo i probusi djon
zato ih izbegavam
doduse tesi ni jeden patike ne traju duze od 2-3 meseca

a prelepe su ove vockine
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Deda

Quote from: dmi on March 04, 2012, 07:27:19 AM
mene od ovakvih patikica jedino odbija pomisao da ce drugi dan da zgazi na neko cudo i probusi djon
zato ih izbegavam
doduse tesi ni jeden patike ne traju duze od 2-3 meseca

a prelepe su ove vockine
Od reci do reci , ali su super  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vockica

Prvi put ima ovakve.Prosle su joj puma i prezadovoljna sam kako ih je ocuvala. Ne znaci da treba da ide ko po jajima u ovima nego uvek ima neke rezerve za park,jurcanje,selo...
I prosle godine joj kupim broj vece kao cipele,baletanke. Samo da joj nisu male i do leta sam zavrsila sa njenom obucom.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

monochrome

e sad se vide :clap:
slatke su male patikice :love32:

martina

starke ne mogu da nosim vise. sto je to meni neudobno.... tiana ih nosi. ni luka i  martin ne vole starke, zovu ih "flat shoes". i tezak im je djon
a nekad sam zivjela u njima

probala sam i one uggs ravne tianine, one su lagane, ali se onaj djon ne savija s nogom i osjecam ko da hodaju za mnom

slabo nosim tene osim za sport... najvise zato sto uopste vise ne nosim cipele na vezanje, samo ono sto moze da se nazuje jednim pokretom... tako da i za patike za sport imam one bungie pertle, koje se rastezu, pa ih ne vezem

imam dosta merrel cipela i one su udobne. imam i privo clarks... one su kao patike, u stvari
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

moma

jao citav zivot zelim da imam air max

cici

Kako da probusi djon, pa nece gaziti po ekserima :lol: da li da prijavim da nemam patike :rofl: deca imaju, kraj :lol: