Main Menu

Deca i mobilni telefoni

Started by Urbana, December 26, 2013, 11:35:44 AM

Previous topic - Next topic

Masha

Quote from: martina on October 28, 2014, 03:21:32 PM
masho, a koji ti je razlog da neces?
suludo mi je da ima tako neku stvar od par stotina evra, ali dobro za nju je da bude nerauzmna, a moj da budem razumna :D

martina

da...
ja mislim da ako su njene pare, mozda je odlicno da nauci da cuva i pazi. a ako izgubi - da vidi i sta to znaci
titi je uspjela svoj iphone da razbije, nacinjala ga je malo-po-malo i onda je morala da kupi novi - od svojih para, pa kad je morala da se izvali 300 dolara, i ode 6 puta u apple store, sto joj nije bilo zgodno, onda je vidjela sta to znaci
sad ovaj pazi kao malo vode na dlanu

ali, opet, kod nas to nije tako big deal, vecina djece ima relativno skupe telefone, njima vise trebaju nego odraslima  :lol:
plus, kod nas mi imamo plan i telefon dodje dzaba uz plan, nema sanse da bismo i mi kupili tako skupe telefone djeci. ali da hoce od svojih para - ja licno bih im dala. ovdje kod nas
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

ja bih ovde, od svojih para, dala da sam odluci oko necega sto je eventualno do 50Eur u vrednosti, a i tu ne bih bas svakakvu glupost tolerisala.....sve preko toga mi je  :nokti2:

Quote from: Masha on November 01, 2014, 10:11:27 AM
suludo mi je da ima tako neku stvar od par stotina evra, ali dobro za nju je da bude nerauzmna, a moj da budem razumna :D

:D :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

kali, zavisi i od godina
vidjeces kad bata malo poraste, bice ti neke stvari normalnije
i meni je to sto kazes za batu ok, tako smo i mi, otprilike. do gimnazije.

naravno, uvijek koliko dozvoljavaju finansije realno
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

ma, naravno da zavisi od godina, apsolutno..... pre mesec dana je spiskao tih famoznih 50 eur (stvarno bas njegovih) na neku glupost od igracke, pustila sam ga bas da bi naucio vrednost novca.....pokajao se veoma brzo jer je posle 5 dana pozeleo nesto drugo a ja nisam htela da ulazem  :rofl: naravno, i onu prvu (nerf pusku) je zeleo, ali ona je aktuelna samo kad ide kod najboljeg druga, pa mu je sad crv u glavi da l je mogao da prodje i sa jeftinijom pucaljkom a da mu ostane za druge glupovstine.....  :rofl:

mislim, sigurno i mozak i analiza i procena stignu vremenom, a onda mozda nauce i da cuvaju stvari..... Bata je na mene, ja sam u tom predpubertetu gubila i glavu a ne stvari, njemu se ne isplati apsolutno nista novo i skuplje davati u ruke  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Praslin

Meni je tu bezbednost jedini problem.
Ona je velika i odgovorna i sigurno bi pazila, ali stvarno se bojim da je neko ne zvekne da bi joj oteo telefon.  :nokti2:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Meni isto. Jednog našeg prijatelja su prebili i uzeli mu telefon, čovek 40+  :girl_cray: U bolnici je završio.
Janko 23.7.2002.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

kalimero

Quote from: Praslin on November 01, 2014, 02:01:14 PM
Meni je tu bezbednost jedini problem.
Ona je velika i odgovorna i sigurno bi pazila, ali stvarno se bojim da je neko ne zvekne da bi joj oteo telefon.  :nokti2:

to je tek posebna prica  :nokti2:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Urbana

Ha, ha....moraciu ovo da im tagujem na FB mada tamo nisu bas cesto, a sama cu da smestim masinu za sivenje pored stola kad se ukaze prilika da napravim ovo, ne znam da li prvo da izvedemo eksperiment, pa onda da smestimo na FB ovaj film, a mozda i nas film :rofl:

https://www.youtube.com/watch?v=1qLML-pJyeA

a vec duze vreme ih upozoravamo na savremenu bolest sms vrat
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

cici

:rofl: bas je super.

Mislim da smo dosli do trenutka da i Andrija dobije telefon, sve cesce pozajmljuje od drugara ili od uciteljlice da me nesto pita, da dozvolim i slicno. Uopste nemam nameru da doplacujem za neki telefon eventualno nesto minimalno sto znaci do 2000.
Mislim da cu da mu uzmem kod Vip-a, ja sam Telenor i nisam zadovoljna stalno na racunu nesto dodatno sto ni ne znam sta je.

stacka

Ja mislim da ne poznajem nikoga ko je na Vipu i zadovoljan. Aleksa ce dobiti u 3. razredu mobilni, neki paket u MTSu, imam jos vremena da razmisljam na tu temu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Ja sam zadovoljna kod vipa
Doduse bila sam zadovoljnija kod telenora ali dok je firma placala ogromne racune
Dobra strana vipa je kada se potrose minuti saobracaj u mrezi je besplatan
Kod mts nosam bila zadovoljna i jedva sam izasla iz kandzi

kalimero

Quote from: stacka on November 23, 2014, 12:10:54 PM
Ja mislim da ne poznajem nikoga ko je na Vipu i zadovoljan. Aleksa ce dobiti u 3. razredu mobilni, neki paket u MTSu, imam jos vremena da razmisljam na tu temu.

da potpisem, eto za sad cuh samo glitti da je zadovoljna kod vip-a :lol:

ja sam kod telenora oduvek i sad je taj moj stari br batin a matori ima samo sluzbeni telenorov, ja i sluzbeni i privatni telenorov, bilo mi bzvz da ja uzmem mts kad su njih dvojica tamo.....
a mama ima mts i mislim da je najbolji paket (od svih nasih) bas njen.....

Bata uvek dobije telefon za dinar, menjamo kad istekne prethodni ugovor.... ovaj put mu istice bas za rodjendan pa sam mu obecala da cu investirati koji dinar (hiljadu :lol:) preko da dobije malo kvalitetniji i da je android......  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Au taman kad sam se smislila sad opet treba da se mislim.