letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Quote from: Dacko on July 03, 2014, 02:08:10 PM
Zumbulice, jesi li ti beše pisala da si isprobala mesaru u Skala Marijesu na Tasosu? Molim te napiši mi, ako te ne mrzi, kako si se sporazumevala s njima, jesi li npr. tražila šnicle i kako? Baš mi je prošle godine bilo nekako nezgodno da uđem i potražim šta mi treba pošto ništa nemaju izloženo pa ne mogu lepo da pokažem prstom... Istina, umem vrlo lepo da nacrtam prase i pored njega krmenadle, ali bih da izbegnem ako mogu. :lol: Naročito bi bilo nezgodno ako se uželimo junetine, naime, moje nacrtane krave baš liče na pse...
:lol: :lol: :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Jao Dacko  :rofl: Nemoj onda ništa da crtaš.  :nokti2:

Margarita

dacko, presaltaj se na piletinu :rofl:
mi smo od svezeg mesa ove godine kupovali samo pljeskavice i cevape :girl_haha:

Vila

Ja da prijavim da juče nije bilo nikakve gužve ni na jednoj granici.
A za povratak i klopu, mm nas vodio u Kumanovo kod "Baba Cane" - ljudi moji, kakva klopa, razvalili smo se  :balavi: a ručak bio jeftiniji nego bilo koji za nas 4 bilo kod nas bilo u Grčkoj - 30 evra...
On je radeći u Makedoniji, naravno, upoznao sve najbolje kafane :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

Sta je bolje Asprovalta ili Stavros? Gledam onu dedinu agenciju... Imaju nekih ponuda

senka

Quote from: Dacko on July 03, 2014, 02:26:32 PM
To je na suprotnoj strani ostrva. :(

aaa ok mislila sam da ste na jugu
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

moma

Ok hvala
Svi mislite/mo tako?

Deda

Asprovalta je veca i veselija, Lidl da ne pominjemo  :lol:

moma

Kako da ne pominjes? Lidl je u Asprovalti? Aj zivota ti vidi o u vilu Dimitris last minute kod Atlantika

Dacko

Quote from: Margarita on July 03, 2014, 03:22:52 PM
dacko, presaltaj se na piletinu :rofl:
mi smo od svezeg mesa ove godine kupovali samo pljeskavice i cevape :girl_haha:
Ja ne mogu grčke pljeskavice, čini mi se da u njima ima ovčetine, ili sam to imala maler da dvaput probam neke bezvezne, pa sad više ne smem da rizikujem. Piletinu odlično spremaju u restoranu pa ja ne moram jer se muškima baš sviđa tako sa grčkim začinima, a želim da u mesari kupim mleveno meso za špagete i šnicle koje ću ispržiti kao mućkalicu. Ako se Zumbulica javi, naravno, i otkrije mi kako, ili ako me slikarske veštine dobro posluže. Anin predlog mi ne pije vodu jer nemam štampač, a da snimam slike mesceta na flešku pa posle objašnjavam komšiji u kopirnici šta će mi u papirnoj verziji, nešto i ne bih.  :lol:

+1 za Asprovaltu, ja bih tamo da moram da biram između ta dva, ali ima ljudi koji obožavaju i Stavros, imam tri porodice u komšiliku koji godinama tamo idu i ne misle da menjaju.

Deda

Deluje mi skuceno ali Atlantik uvek ima ok vile a i ne mozes da biras. Meni bi bila ok, ali ja bas nisam reper.

moma

Quote from: Deda on July 03, 2014, 04:43:53 PM
Deluje mi skuceno ali Atlantik uvek ima ok vile a i ne mozes da biras. Meni bi bila ok, ali ja bas nisam reper.
zaebvas me... Da mi nisi reper, ne bih te stalno pitala  :innocent:
Al sad procitah na putovanjimada je tamo voda mutna  :crycry: roknucu se

kalimero

glitt, glasam za tunis ili tursku za vas, to mi najletnjije zvuci :clap: :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

moma

Ja glasam za tursku za Glittovce!