letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

i Stiv glasa za Tursku :lol:

moma

Glitter

nikad nisam bila niti istrazivala ali generalno nude Dalaman regiju i Antalija regiju
imal ko neku pametnu za mene na temu?

rafa

Quote from: Dacko on July 03, 2014, 02:08:10 PM
Zumbulice, jesi li ti beše pisala da si isprobala mesaru u Skala Marijesu na Tasosu? Molim te napiši mi, ako te ne mrzi, kako si se sporazumevala s njima, jesi li npr. tražila šnicle i kako? Baš mi je prošle godine bilo nekako nezgodno da uđem i potražim šta mi treba pošto ništa nemaju izloženo pa ne mogu lepo da pokažem prstom... Istina, umem vrlo lepo da nacrtam prase i pored njega krmenadle, ali bih da izbegnem ako mogu. :lol: Naročito bi bilo nezgodno ako se uželimo junetine, naime, moje nacrtane krave baš liče na pse...

svinjske krmenadle - hirinEs brizOles

junetina - moshari

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

aleks

Ima Nanny, ako dodje. Znam da su bili ba zadovoljni. Ali ne secam se gde su isli. Samo znam da je pominjala supu u ponoc. To sam zapamtila :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

kalimero

meni bodrum zvuci najinteresantnije, ima sta i po gradu da se vidi :)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

rafa

Od Turske bih izabrala Istanbul, hvala lepo  :rofl:

A na more otisla na primer na Kipar  :turpija: da ojacam kiparsku ekonomiju.  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Dacko

Hvala, Rafo.  :kiss1: Sad ću to da utuvim sinku u pamćenje, on marljivo tamo uči grčki svake godine, pa bar da vidim neku vajdu od toga.
(Ako već nije očito, na predmorskoj sam dijeti uz žestoko vežbanje, pa ceo dan maštam o tome kako ću se na moru svega najesti.  :lol:)

Glitter

Quote from: rafa on July 03, 2014, 05:17:36 PM
Od Turske bih izabrala Istanbul, hvala lepo  :rofl:

A na more otisla na primer na Kipar  :turpija: da ojacam kiparsku ekonomiju.  :lol:
ja predlozila kipar, cak su last minute ponude povoljnije, Pafos bese cini mi se..nece Stivo, kaze lose uspomene :lol:

moma

Tenk ju raficka
Kod vas i gledam... Pa onda platim kod neke nase agencihe
Mislim ja se svakako osjecam vasom
Imam i papir za to :)
Samo nemam racun hahah

Deda

Quote from: moma on July 03, 2014, 05:04:01 PM
zaebvas me... Da mi nisi reper, ne bih te stalno pitala  :innocent:
Al sad procitah na putovanjimada je tamo voda mutna  :crycry: roknucu se
Onda idi I Nei Pori
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

NenaS

Dedo kaži mi kakve su cene u Lidlu i šta da nosim odavde - a šta apsolutno ne moram? Jedemo sve, ko skakavci smo :-[ Ima li i svežeg mesa tamo da se kupi? Ti najbolje poznaješ ponudu u Lidlu pa ćeš znati da me posavetuješ. :innocent:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

anelore

Ne znam koliki vam budzet, mi smo prosle godine u Antaliji bili jako zadovoljni - cini mi se da tu ima relativno malo prostora za neku bas ozbiljnu gresku.

anelore

I da, Antalija regija je i Antalija - Lara, i Alanja i Kemer i Belek....Alanja je jos oko sat i po puta od aerodroma, mi smo tamo gledali Delphin Botanic, cinilo nam se da je bas dobar odnos cene i ponude, ali su nam rekli da je ulaz u more malo bzv i da nije za Vidu + taj put busom od jos sat i po nam se nesto nije dao. Zato smo do Titanica od hotela putovali celih 15 minuta. Nasi kumovi idu godinama u Rixos hotele u toj regiji - i Antalija/Lara i Kemer - ali su oni prosle godine bili za nas cetvoro znacajno skuplji od Titanica.
U Bodrumu nisam bila.
Ovaj Dalaman ima tu jako lepu Olu Deniz plazu, ali ne znam kakvi su hoteli u ponudi, ,verovatno su to neki resorts, i tu se samo all inclusive isplati,.