letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Saska

mi se vratili sa našeg iznenadnog i brzopoteznog letovanja :girl_haha: bilo nam je super, naravno, verovatno mnogo bolje nego da smo otišli u Sokobanju kao što smo zamislili, zbog vremenskih prilika.

disco2000

Vec ste se vratili?! :blink: pa koliko je to dana proslo? :nesvest:

Molim, notirati da moj mentalni kalendar ne fercera bas najbolje :lol: zato pitam

AnaK

Janko 23.7.2002.

Saska

Quote from: disco2000 on August 01, 2014, 05:13:33 PM
Vec ste se vratili?! :blink: pa koliko je to dana proslo? :nesvest:

Moim, notirati da moj mentalni kalendar ne fercera bas najbolje :lol: zato pitam
ma samo 7, nema se više vremena, a ni para :girl_haha:

Deda

Lepota  :love32: joj sto se men ide  :girl_sad:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Praslin

Saška, sjajno  :girl_in_love:

LM, srećan put i lep provod vam želim  :clap:

Dacko, ukupno je  :good:

Mi smo bili u Vrsaru. To je jedno simpatično malo mesto u Istri, 10km od Poreča. Preslatko!
Nisam ranije bila tamo, ali ću sigurno doći ponovo, ako ne pobegnemo u Rovinj u koji sam potpuno zaljubljena  :girl_in_love:
Elem, topla preporuka za Vrsar - pored plaža ima dosta hladovine, ljudi su neverovatno ljubazni, cene su sasvim normalne.  :good:  Takođe, relativno je blizu i putevi su im odlični, pa se čovek ne umori tokom putovanja previše  :good:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Glitter

I cini mi se da vrsar jedini u kraju ima pescanu plazu
Ja sam u Rovinj zaljubljena

Praslin

Mi smo išli na šljunčane plaže, te su nam bile zgodne.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Dacko

Praslin, zavidim i jedva čekam slike. Baš me je sin ispitivao po čemu se razlikuju grčko i hrvatsko primorje i zaključio da je po svemu grčko more mnogo lepše pa se iščuđavao što onda toliko hoću u Hrvatsku (ali muž neće ni da čuje), i ja nisam umela da mu objasnim nostalgiju za tim posebnim mirisom i atmosferom, moraću ipak jednom da ga odvedem.

NenaS

Praslin dobro došli i jedva čekam slike.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Glitter

U Kusadasiju danas oblacno :crazy:

NenaS

Kako su rane junacke? Smes li da se kupas?
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Glitter

Smem cak mi je i lekar rekao da moram da plivam da razradim zglob koji menja boje :crazy: ali je manje otecen

senka

Ja volim hrvatsko primorje imiris borovine i miris mora, ma čak i so koja ti se lepi po koži i pecka te. To u Grčkoj nisam osetila.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Summer

ja obozavam grcku, ali miris mora na hrvatskom primorju nigde drugo nisam osetila.  :girl_in_love: tako da jedva cekam da se sledece nedelje bucnem negde u mlinima  :girl_haha:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.