letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Lani

:lol:
Prema Hrvatskoj nostalgiju ne osećam jer sam sa roditeljima uvek išla u Cg. A i sada, pored Crne Gore i Grčke neće me tamo videti.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Jedva čekam utiske  :girl_in_love: i slike  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

gasha

Quote from: Lani on August 08, 2014, 08:31:21 AM
:lol:
Prema Hrvatskoj nostalgiju ne osećam jer sam sa roditeljima uvek išla u Cg. A i sada, pored Crne Gore i Grčke neće me tamo videti.
isto, a jos i mm je rekao da hr prolazi samo u tranzitu bez zadrzavanja
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Praslin

Rafting  :girl_in_love:
To mi je neispunjena želja.  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Elanor

ja sam isla jednom u nemackoj, blizu minhena; to je bila nagradna aktivnost posle neke obuke.
jos smo sami sklapali svoj splav, konopcima smo vezivali daske i neke bove. nas je izgledao tako da se ne usudis da stanes na njega, ali je izdrzao :girl_haha:
bilo je zaista divno iskustvo :girl_in_love:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Praslin

Elanor, zvuči sjajno  :girl_in_love:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

linga

Mm isto nije spreman ya letovanje u Hrvatskoj, iako mu tetka ima kucu na nekom od ostrva. (on je u jeku rata se krio 6 meseci u sred Splita). Prvi put je ove godine predložio da se iz Livna spustimo Jadranom preko Splita, ali to je propalo zbog njegovog nedobijanja odmora.

anelore

Ja Crnu Goru do VII osnovne nisam ni videla. Pisala sam vec o tome ,ja bih zelela ponovo da vidim mesta na kojima se odvijala trecina mog detinjstva, i mesto mojih najlepsih uspomena u vezi sa porodicom - to su Vrboska na Hvaru i Plitvice.
MM u Hrvatsku ide samo sluzbeno, kad mora, a kad malo bolje razmislim, mislim da je poslednji put bio u svojoj firmi pre cca 2 godine. Na odmor ne bi isao nikad.

senka

Ni mm ne bi išao. Ja bih. Letovali na Makarskoj rivijeri godinama, a i baba mi živi u Zadru.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Praslin

Mi smo uglavnom letovali u Hrvatskoj, pre ratova nismo nikad bili u Crnoj Gori.
Imam blisku familiju u Zadru.
Istru baš volim, volim i Makarsku.

Glitter

Mi letovali prosle godine. Volim hrvatsko primorje. Isla i sluzbeno u Rovinj prosle godine u martu.
Mama je rodjena u Hrvatskoj.
Razumem i zasto neko gaji odbojnost. Ja je gajim prema CG, nista istorijski samo princip i odnos prema gostima

Blue

ja obozavam i hr i cg i nekako mi je bas zao kada cujem da neko nije bio niti namerava da ide, jer mislim da zaista jeste mnogo propustio od prirodnih lepota i divota. iz obe zemlje imam stvarno jako prijatna iskustva i smatram ih mojima takodje. a tek sto imaju lepo more  :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Elanor

ja ne gajim odbojnost, ali od ratova nisam bila u hr i ne verujem da cu ici, barem ne za moje pare.
iskreno, ne zelim da razmisljam o tome kojim naglaskom govorim i koliko glasno, da li ce me ko i kako pogledati, da li ce mi ko sta dobaciti - ne na mom odmoru :innocent:
a ovdasnjima preporucujem :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

Mi smo bili prosle godine u Istri i to sa akcentom nisam ni primetila niti nas je ko popreko gledao. Ono sto sam ja videla jeste nostalgija koju gaje obicni ljudi. Svakako je stvar izbora, svako za svoj novac ima pravo da bira