letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

veki

NenoS moj dever je bio prosle godine u ALbaniji sa porodicom, odusevljeni su, hteli i ove godine, ali snajka dobila posao pa nisu uspeli da usklade odmor, tj ona ga nije ni imala. Sta znam oni su skroz odusevljeni, a opet oni su tamo docekani kao Nemci jer imaju njihovo drzavljanstvo, tablice... ne znam kako bi smo mi za SRB tablicama prosli, sto se mene tice ni za probu, meni je odmor kad nemam dvojbu da li cu ili necu imati problem zbog jezika ili imena, a tamo bih uz sve dobre pretpostavke krenula u nekom grcu pa mi nije to to, sto ne znaci da mozda nekad....

Mi cemo i iduce godine, ako finansije budu dozvoljavale ici za Grcku, ne verujem da cemo ponavljati Nei Pori, mada bih ja rado u Spaniju, al 4 avio karte=letovanje od 10dana u Grckoj :)

monochrome

mene isto interesuje albanija :think:

NenaS

Pisaću vam kako sam prošla (ako bude para) i ako me ne prodaju tamo negde na kilo i ne oslobode time ovog mučenog mm-a :lol:

Ozbiljno planiram nekih deset dana u julu/avgustu plus dva dana u Ohridu pri odlasku, a videćemo oće li se realizovati.  :think: Išli bi samo mm i ja tako da s te strane nešto nemam straha da nekom drugom bilo šta rizikujem.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

monochrome

anelore

Glitt, moji utisci o Turskoj su potpuno suprotni od tvojih, sve je bilo precisto, niko nas nista nije ni pitao ni gnjavio, usluga savrsena - i sve su to razlozi zbog kojih bih ponovila letovanje u Turskoj, verovatno u istom hotelu.
Nasi prijatelji su isli prosle godine u nekoj last minute varijanti, i utisci su im slicni tvojim - ocigledno je do hotela. Ja bolju all around uslugu od te u Turskoj nisam imala.

kalimero

anelore, gde si tacno bila, u kom hotelu? mislim, ako mi tas na vagi prevagne na plus za tursku da idem u varijanti preporuke a ne na srecu.....sa bugarskom nisam dobro prosla.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Elanor

i moji utisci iz turske su super, toliko da su mm i deca ponovili sledece godine (bez mene). e tad nije bilo tako sjajno, jer se hrana u istom hotelu pokvarila a oni skoro prokokodakali od piletine u svim oblicima kao maltene jedine namirnice :lol:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

kalimero

hvala, memorisah, pa da gledam kad postane aktuelno  :bighug:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Hrana je posebna prica
Prilagodjena Rusima i super da se jede negde u Moskvi u novembru, puno tursijastog povrca, usoljene ribe
Na onom all incl bufetu topla hrana je bila mlaka, hladna hrana je bila topla, ako ne jedes u prvih pola sata otimaces se sa pticama za klopu :crazy:
Ako hoces super klopu mi smo u centru grada u turskom rest jeli fantasticno ali to ne ulazi u aranzman jasno
I tako
Saznala sam takodje da im kvalitet usluge opada poslednjih godina
Mi uglavnom necemo na tu stranu vise

monochrome

anelore

Kod nas je hrana bila sjajna, ma sve suprotno od ovoga sto Glitt pise.  :lol:

Lani

Da da, ima tako tih ludih hotela po Turskoj. Ima i ovo..   :crazy: :rofl:
http://www.wowhotels.com/wowkremlinpalace.asp?lang=EN