letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Summer

una, drzim palceve da uklopis  :kiss1: i tebi, anak :kiss1:

aleks, super  :clap: david se vozi od prosle godine u busteru, znaci od 6,5.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Glitter

Ako je visi od 135 cm moze cak i bez sedista a sa busterom u tom slucaju ne gresis

AnaK

Treba naći post Cecin, oni su neku sumanutu kaznu platili, ne sećam se detalja. Sad ću potražiti post.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Quote from: Ceca on July 20, 2012, 02:46:59 PM
Pozdrav iz Sani beach hotela  :hello:

Za Nikki, u ovom hotelu je odlicna animacija za decu, ne moras da ih vidis ceo dan ukoliko ne zelis, imaju neki klub
Koji radi ceo dan, organizuju razne turnire, diskoteke,  na plazi su animatorke non stop, imaju skolu ronjenja, fudbala, stonog tenisa... I to je sve organizovano do kraja septembra.  Inace su cene da se srznes, kafa 5eura, pivo 7, flasa vode 1l 3 eura....

Za sve koji putuju kolima obavestenje da je za decu obavezno sediste, nikakav buster, naplatise nam kaznu 180  :crycry: eura bez obzira sto je Dusan bio vezan u busteru. Kupili smo sediste u Jumbu za 50eura. :D

Dobila sam alergiju na sunce  :crycry:

U sobi imam case za vino, ali ga ne pijemo :)
Quote from: plop on July 20, 2012, 04:48:17 PM
pojaseve automobila koristi i ono sediste 2/3, valjda se tako oznacava.... to su sedista gde se obicno naslon kasnije moze skinuti da ostane samo buster... i nemaju svoje pojaseve....
otprilike ovo

rekla bih da ceca samo nije imala srece, i da su je uradili.... jbg...
Quote from: Ceca on July 20, 2012, 06:03:04 PM
Ja ne znam kakvi su njihovi propisi nit sam citala pre polaska, ali tesko da mozes sa policajcem da se raspravljas koji od engleskog zna da kaze bejbi i sic  :fool: , trazio je D.pasos da vidi koliko ima godina i posle pokazujuci prstom u njega mantrao  bejbi, bejbi, izvadio neku knjizicu i pokazao na ovo sediste koje je postavila plop, iznad je pisalo nesto sto je mm protumacio da je za decu do 12 god., o visini nije bilo reci.
Quote from: Ceca on July 20, 2012, 06:32:21 PM
Da stvar bude jos gora kaznu ne placas na licu mesta, vec ti ispisu neke cedulje (na grckom naravno) pa sa tim ides u postu (ne u banku) da platis.
Janko 23.7.2002.

AnaK

To smo i tada čitali, Cecin sin je imao npr 6 godina. I to je ovo što smo i zaključili - nije imala izbora, a po svemu što smo tada našli i kopirali, njenom sinu nije bilo potrebno sedište.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Dete od 6 godina je sasvim sigurno nize od 135 te je potrebno sediste.
Ja sam prvi put u Hrvatskij prosle godine malca stavila u buster tad je imao sedam ipo o zaustavila nas je policija, nisu imali zamerki. Tad je bio visok oko 130 cm mada hr tad nije bila u eu.
Treba provwriti dobro da li im u propisima stoji i/ili jer su mahom propisi vezani za visinu/ godine.
U uk su ili/ili 135cm ili 12 god.  Malac je tamo u sedistu ali zato sto imamo sediste. Sad od jula ce u buster

Glitter

Mada dok zec dokaze da nije vo odose mooda :lol:

moma

Ana ne stajeni u jedno sjediste,dojete je toliko veliko (i visoka i teska) kao odrasla osoba i sasvim lijepo joj legne preko ramena pojs za odrasle koji je vec u autu... A opet, ona nema ni punih 9.....

kalimero

slazem se sa momom...... Bata ima 10,5 ali vec par godina nnormalno vezuje pojas, klasicno kao da je odrasla osoba. ...... Ali, oopet sve je to dzabe, ako ti neko tamo napise da je propis do 12god, briga pandura da li ti je dete 155cm i npr  55kg..... :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vockica

To znaci da Dunja mora da ima sediste. >:(..iako je preko 150cm...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

kalimero

pa, to kazem.....besmisleno je...... :blink:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

:hm:

A mi baš mislili ovu godinu da se za Ivu provučemo samo sa busterom.

kalimero

mi cemo definitivno bez sedista, samo pojas.....besmisleno je kod tako velike dece.....i mislim da ni taj cecin ne bi nju maltretirao da je dete imalo 8,9 i vise godina......
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ceca je te godine definitivno naletela na neke drkadžije, ali nikad ne znaš.