letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

Quote from: cici on June 04, 2014, 11:07:21 PM
Egipat ukratko, Hurgada?Na sta obratiti paznju?
obratiti paznju na hotel  :girl_haha:  ili sta te interesuje  :think:  ... zabava, atrakcija, ludilo ili samo odmor i dobra usluga  ... mozda hotel i ne mora biti u gradu, po mom misljenju, ali to zavisi i koliko te interesuje setnja po centru.... ne znam sta je novo u ovih par godina kako nisam isla,ali mislim da treba da pogledas Hostmark, ex Intercontinental je sada Movenpick, Steigenberger je super jer oni imaju atraktivne bazene ...ove plaze su dobre i ovde pominjem hotele koji se kod nas po agenicjama motaju... treba preskociti jul-avgust, mucenje je na tim temperaturama... u hurgadi uvek duva vetar, prijatan, ali prakticno neprekidan...

Dacko

Quote from: linga on June 04, 2014, 01:16:35 PM
Jel neko bio u Kalitei? Imam preporuku od prijatelja za neki apartman.
Meni se plaža u Kalitei najviše sviđa na Kasandri jer je u pitanju onaj najsitniji pesak, ima prijatnih talasića, vrlo je čista voda, a plićak je dugačak kao na tasoskom Paradajs biču. Jedino su bezobrazni sa cenom ležaljki - iznajmljivanje se plaća posebno, ne idu uz piće, bar na tom mestu gde je nama nešto bilo zgodno da se kupamo. U stvari, kad razmislim, i cene girosa, pice, kafe itd. bile su više nego u Polihronu, Pefkohoriju, Haniotiju, ali je zato Lidl u neposrednoj blizini. E da, naših turista tamo ima malo u odnosu na Albance, Makedonce i Grke. Nezgodacija u vezi s plažom je i to što je do nje prilična nizbrdica a kad se vraćaš s nje, je li, ozbiljna uzbrdica. :) Mi smo se spuštali kolima, a ima i nekih stepenica, ali nešto mi se nije toliko pešačilo.

cici

Quote from: Finalina on June 05, 2014, 10:10:54 AM
obratiti paznju na hotel  :girl_haha:  ili sta te interesuje  :think:  ... zabava, atrakcija, ludilo ili samo odmor i dobra usluga  ... mozda hotel i ne mora biti u gradu, po mom misljenju, ali to zavisi i koliko te interesuje setnja po centru.... ne znam sta je novo u ovih par godina kako nisam isla,ali mislim da treba da pogledas Hostmark, ex Intercontinental je sada Movenpick, Steigenberger je super jer oni imaju atraktivne bazene ...ove plaze su dobre i ovde pominjem hotele koji se kod nas po agenicjama motaju... treba preskociti jul-avgust, mucenje je na tim temperaturama... u hurgadi uvek duva vetar, prijatan, ali prakticno neprekidan...
E sad mi te informacije vise ne trebaju :crycry:

Masha

Cici, taman sept oktob

Moja koleginica je bila u ovom hotelu sada u maju http://www.filiptravel.rs/letovanje/egipat/hurgada/hotel-caribbean-world-soma-bay
mnogo im se svidelo, divna plaza, dobra usluga

cici

Elanor

mi bili u sredinom decembra u marsa alamu, to je nesto ispod hurgade. 29c, voda u moru topla, kupali se bez problema. jedino se nije moglo kupati u negrejanim bazenima (sreca pa je bilo i grejanih).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

kalimero

to mu dodje isto ko tunis, a meni tunis najlepsi krajem septembra  :good:
bila sam jednom i u junu, ni prineti.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

talas

Quote from: linga on June 04, 2014, 01:16:35 PM
Jel neko bio u Kalitei? Imam preporuku od prijatelja za neki apartman.

Jedan dan sam bila tamo i mesto je u redu, ima mnogo prodavnica, bilo je skuplje nego na zapadnoj obali, plazaje lepa ali je dole a mesto gore, ima mali milion stepenica. Ako je smestaj na obali onda ok ali ako je gore nikako.

kalimero

ja ipak stavih ticker...... toliko jedva cekam ove godine da izadjemo iz beograda, nemam reci  :girl_haha:
a pritom ne radim, nije da sam umorna od posla....nego, eto....uzelela sam se.....  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

evo nas sa , valjda,  :hm: finalnim planom

idemo u krasice, debeli samo mudruje, ne izjasnjava se ni koliko cemo da ostanemo ,
ni kad cemo da podjemo,
a ni kad ce se vratimo  :rofl:

(mislim, ovaj put sam potpuno ostavila ogranizaciju g.o. njemu  :D )

a posto je u veoma specificnom mentalnom stanju gde ne smes nista da ga pitas,  :lol: ,
osmelila sam se da ga jutros priupitam da mi kaze sta da napisem kao informaciju na FB strani Zenskog kutka , da zene znaju da se ravnaju prema tome

odgovorio mi  - od 23.06. do 12.07. da ne racunaju na tebe  :rofl:

dakle, dobili smo praznu kucu u Krasicima od prijatelja, placamo samo benzin i hranu tamo 
jeli bi i ovde, cenim, tako da ostaje samo trosak benzina :clap:

raspitah se, ima neki "Voli" u blizini, lepo snabdeven, kazu da je klopa istih cena kao i ovde

ponecu samo kupaci kostim i dve preobuke, necu ni oko cega da se zamaram,
nosim tonu knjiga, mp3, karte, kockice za jamb, fotoaparat  i znacajnu kolicinu dobre volje da pronadjem nekog dobavljaca domace lozovace (isporuka na kucu  :rofl: )

potrebno mi je samo parce od 2 kvm na plazi, suncobran, da voda ne bude ledena previse

cini mi se da se ovom odmoru radujem vise nego bilo kojim predhodnim, zato sto je dosao potpuno neocekivano, zato sto smo utanjili mnogo sa parama (treba okrpiti onu nesrecnu sobu) i zato sto ga je debeli isplanirao sam  ;)

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

disco2000

:clap: Super! I da se lepo odmoriš :girl_in_love:

cici

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

da budem iskrena, ja stvarno nisam umorna,  :-[
ali debeli nije sa energijom cak ni na rezervi, radi na isparenja ovog casa  :rofl:  :girl_cray:

ali se radujem sto idemo, jako
cak sam napravila sebi i kremu za suncanje , sto je za mene presedan  :rofl:

nadam se da cu se videti s Dadom,a mozda i sa jos nekom nasom  crnogorkom  :clap:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.