Main Menu

Preporuka za internistu

Started by AnaK, May 26, 2014, 10:55:33 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Zvuči dobro :blink: :clap:

Glitter

Super :good:
Kbc bezanijska kosa je odlicna po pitanju mnogih stvari ukljucujuci i njihov melanoma centar
Sad se setih da kad je moja mama imala mozdani udar na mr je isla u neki dom zdravlja zeleznicara negde u savskoj cini mi se, nije placala a ni cekala

AnaK

Gledala sam i njih, imaju najslabiji aparat, pa nisam ni zvala da vidim za kad zakazuju, pošto mi je ovo čekanje na BK mi je skroz prihvatljivo  :clap: Moždani udar sigurno ide po hitnom postupku :girl_sad:
Oko tog melanoma centra su podeljena mišljenja

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

cici

Ja sam isto kod njih radila magnet platila nekih 700-800 pre par godina.

Glitter

Ona je isla na redovne kontrole kod zeleznicara ali verujem da im je aparatura zastarela

Melanoma centar ima reputaciju stabja znam isla sam kod njih na sopstvenu inicijativu zbog mladeza koji je menjao oblik i boju, pregledali rekli da je sam mladez ok ali da razmislim o skidanju jer je ba nezgodnom mestu pa cu ga kaciti nesumnjivo
Skinula sam ga par godina kasnije kod privatnog hirurga u ks kaf sam ga pola otkinula :crazy:
Vrrujem da ima svacega

AnaK

Mi smo Janka vodili u neku drugu ordinaciju, po njenoj davnoj preporuci (pisala sam već, ali mogu da nađem i ponovim, imam negde ime i kontakt), mnogo mi se dopao lekar, ne bih ga menjala  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Vila

AnaK, samo da ti u B. Kosi ne radi pregled dr Nela Muharemagić. Ja sam bila u stanju da je prebijem, koliko me je prepala pre par godina. Sredi meni tad neki drugar drugara kod nje da odem s uputom, jer nigde nisam mogla brzo da dođem na red, kao ti sad, tad sam radila sve analize i preglede zbog migrene, i ona mi "vidi" otok na mozgu, mentolka..... Dok mi drugi radiolog nije pogledao njen nalaz i rekao da sam ok, da tu nigde otoka nema, nisam živa bila, stvarno.... :girl_cray:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Janko 23.7.2002.

senka

Ma imaš ti lekara da ti očita rezultate, oni tamo samo neka snime
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

Ja samo da vidim dokle si na ovu temu stigla?

Posto sutra idem kod Slavice Ciric, pa sam trazila po netu iskustva s njom, google me uputio na mansardu  :girl_haha:

Jesi uspela onda da zakazes MR i sta bi? Evo sad vidim da je prosla godina dana  :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Moji problemi su mahom endokrinološki, te nisam ni išla dalje ka internisti, malo sam se smorila :lol:. Odradila sam MR prošlog oktobra, pokazala je da postoji dobroćudni tumor hipofize, tzv. mikro-prolaktinom, veličine oko 3mm. Pijem lek koji nabavljam u inostranstvu, i koji bi trebalo da taj tumor 'istopi' (to kaže endokrinolog; neurohirurg kod koga me je vojka vodila tvrdi da lek tumor samo 'skupi' pa kad prestaneš da piješ lek on se opet 'naduva'; kandidat za operaciju svakako nisam, pa ću empirijski utvrditi ko je u pravu :lol:). Zakazala sam kontrolnu MR za novembar, u Kliničkom centru. Endokrinolog smatra da Bežanijska kosa nema mnogo iskustva sa MR hipofize, te da mi nije urađena dovoljno dobro, jer nisu lovili detaljnije tumorčić, pa je insistirao da se uradi u KC.
Otkako pijem taj lek i tiroksin, otičem značajno manje, ali otičem i dalje. Nisam našla neko rešenje. Ja pijem diuretik po potrebi, a pošto imam nizak pritisak, koji diuretik dodatno obori, stalno imam tu cost-benefit analizu, da li mi je važnije da splasnem, ili da ne teturam.
Janko 23.7.2002.

Unabebili

kakva je ova slavica ciric?  :think:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Jedini utisak koji imam - jezivo ali jezivo neljubazna. Hvala joj na analizama na koje me je poslala, i hvala joj što me je posle 2. susreta prosledila dalje, te sada idem kod Milana Petakova

Želela sam da čujem i mišljenje muža drZorke,

ali je on jezivo skup - samo pregled je 10.000. On radi i u KC, ali ga uopšte ne nude za zakazivanje, ne znam kako bi se tim kanalom moglo do njega doći.
Janko 23.7.2002.

Pepi

Anak, on radi u centru za tumore endokrinoog sistema, sveki je ležala kod njega na odeljenju, za tri meseca ležanja je samo jednom došao i vizitu, a doći do njega za razgovor je bilo nemoguće  :(
Una, ja bih opet preporučila dr Macuta, on radi na Kc, a i privatno, i možda je bolje da taj prvi pregled bude privatno. Kad sam ja bila pre godinu dana, bio je 4000.

Summer

Sto me nervira kad tako pocnu sebe predstavljati kao nedodirljivo bozanstvo  :hm:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.