Main Menu

Preporuka za internistu

Started by AnaK, May 26, 2014, 10:55:33 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

vojka

Quote from: AnaK on July 30, 2014, 06:04:34 PM
16.000  :crycry:
dobro je
Nisam ni smela da ti kazem, jer su meni ostale u glavi cene od pre 10 godina
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Stvarno mi je predugo da čekam godinu dana na regularni termin. Mada, da su te cene ne bih imala izbora  :crycry: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

martina

ma da, nije to sa salterima do para, nego cisto organizacija

i stvarno mi je nenormalno da neko klapi 200 km samo da zakaze pregled. to, pored sto oduzima vrijeme, i kosta.
a nenormalno mi je da njima nije lakse da zakazuju telefonom, nego tako prave taj ciganluk po salterima.

a ovo sta kad moze da se zakaze, stvarno nemam rijeci. opet, ja ne razumijem da ne postoji ipak neka gradacija po vaznosti vezano za bolest.

kod nas zato ne moze da se plati nista. jer isto je drzavno zdravstvo. eventualno da izvadis nalaze u krvi ili u rinu ako doktor nece da te posalje, ali bilo sta tako sa nekim aparatom koji je vlasnistvo drzave ( laboratorije su privatne, osim u bolnicama), ako hoces da platis, moras u ameriku.
ali kako rekoh, aparati se ne gase, pa sam ja i macu i svekrvu vodala sve u neka gluha doba
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

emge

Ovo za plaćanje na VMA je vjerovatno popodne, pa tad dr radi za procenat. A do 13h radi za platu.

AnaK

Ma ne, zvanicno je, ocigledno imaju neki ugovor o koriscenju i za svoje, komercijalne potrebe. Zvanican cenovnik, telefonsko zakazivanje.
Janko 23.7.2002.

martina

pa to mora, ipak je masina, ne moze u dzep da je stavi i drnda onako za svoju dusu, nego vjerovatno je doktor drugacije placen
mislim samo pisem sta mi se cini da je emge htjela da kaze :D ja nemam pojma
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

AnaK

U KBC Bežanijska kosa se zakazuje za početak oktobra  :clap: Kažu možda i ranije, počeli su da rade i subotom, ali za to zovu. Početak oktobra mi je super  :clap:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Za magnetnu? Da li se plaća? Kako se zakazuje?

AnaK

Ne, verovatno neka simbolična participacija. Zakazuje se lično, radnim danom od 9-18h, treba knjižica, uput i izveštaj lekara koji je tražio magnetnu. Danas sam zvala telefonom, u ponedeljak posle posla idem da zakažem.
Janko 23.7.2002.

vojka

Quote from: AnaK on August 02, 2014, 04:31:20 PM
Ne, verovatno neka simbolična participacija. Zakazuje se lično, radnim danom od 9-18h, treba knjižica, uput i izveštaj lekara koji je tražio magnetnu. Danas sam zvala telefonom, u ponedeljak posle posla idem da zakažem.
super  :clap:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D