Main Menu

Koju pesmu ne volite?

Started by senka, May 29, 2014, 11:57:09 PM

Previous topic - Next topic

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani

Ivana se kroz Berane šeta  :lol:
Dajte stvarno neke opštepoznate pesme, pola ovih egzotičnih što ste pomenule nemam pojma šta su. Lepo senka reče, poznate i generalno popularne pesme.
Ne znam ko je pomenuo Bakljavu i Karleušu, pa valjda se podrazumeva da to ne volimo  :-X, ja nisam pisala te koje se podrazumevaju.  :lol:

Elanor

a kako zvuce bakljava i karleusa (a da nije tarkan rip-off) :ces:
missim, mozda mi se i svidja, posto zaista ne znam kako zvuci :rofl:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Nećemo valjda da kačimo sad ovde klipove sa YT?  :nokti2:

Elanor

ne naravno :kiss1:
da 'ocu, potrazila bih sama :D
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

kalimero

ja sam pomenula ali samo zato sto mi, pored poriva da odmah promenim kanal dodje i da izbacim tv kroz prozor bez razmisljanja :lol:

ja mu dodjem kombinacija i matrine i mono za muziku :D

e, da.....hit koji ne volimo, da se vratim na temu..... hotel california..... Bas ne mogu.....na prve reci menjam stanicu.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Ja sam, s godinama :lol:, i obitavajuci po zurkama i kafanama, navikla da tolerisem mnogo toga sto mi se istinski ne dopada. U vecini takvih stvari sam pronasla i odlicnu zabavu, u odredjenim okruzenjima i situacijama (v. pod suknja od najlona :rofl:).

Medju tzv zabavnom muzikom mislim da ne postoje odredjene pesme koje su mi nepodnosljive, postoje samo odredjeni zanrovi od kojih mi se vec posle 5 minuta raspada glava. To su uglavnom tehno, rejv, rep i onaj domaci nazovi dens 90-tih (svi oni Dr Igiji, Djoganiji, Fanki Dzijevi, Ivani Gavrilovici i ostali sljam).
Ne volim bas ni disko 80-tih, ali mi ne smeta u ogranicenim kolicinama.
Mnogo toga iz opusa zabavne muzike me uspava, istina, ali mi se bar ne raspada mozak pa se necu vrpoljiti na stolici ako sam vec primorana da slusam. Ali ce mi biti strahovito dosadno. :lol: Ako su pesme vesele, mogu dobro da se zezam bez obzira na to sto mi se ne dopadaju.

Desi mi se jedino ono sto ste vec pominjale, da mi neke pesme koje uopste nisu lose izadju na nos od preterano cestog slusanja u drustvu koje ih obozava. Tako mi se malo smucila npr. I will survive.

Nepodnosljivih hitova imam medju narodnjacima. Ne racunam, naravno, turbo folk i grand produkciju i navalu ovih modernih udri me do zore izvodjaca, koje generalno ne podnosim vec na prvi takt, nego samo one stare izvodjace i stare poznate pesme na koje sam se navikla po kojekakvim proslavama i slicno, i koji su mi u tim situacijama ok. Medju takvim pesmama, na koje vecina ljudi sece vene i koje se precesto :crazy: narucuju po svadbama i slicnim manifestacijama, a ja ne mogu organski da ih smislim su: Mesecina (joj joj, sunce sija itd :lol:), Haljinica boje lila, Niska banja, Verka kaludjerka i sve u tom ritmu.

Sigurno da i medju zabavnjacima postoji nesto sto bi me izuzetno iritiralo, ali me time nigde ne maltretiraju redovnom secom vena na jedno te isto :rofl:, pa nisam primetila.
Old enough to know better, but too young to care.

senka

the cranberies - zombie 
r.e.m - losing my religion
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

monochrome

Quote from: martina on May 30, 2014, 06:35:35 PM
da, mizar i ja volim, makedonce sam zaboravila... i arhangel poslije
i leb i sol

daaaaaaaaaaaa :good:

Quote from: martina on May 30, 2014, 06:40:08 PM
on se ozenio kcerkom kucnih prijatelja moje prijateljice, kad dodje u toronto onda bude kod nje, pa sam ga i ja upoznala
meni je, onako, simpatican

a s onim tipom iz kerbera je ta moja prijateljica isla u gimnaziju

kuku meni, haustor sam zaboravila da volim. a i mono je :baba:. a znam da voli, iako mi nije rekla  :lol:

haustor mnogo volEm :girl_haha:

martina

Quote from: maripoza on May 30, 2014, 10:21:19 PM
Ja sam, s godinama :lol:, i obitavajuci po zurkama i kafanama, navikla da tolerisem mnogo toga sto mi se istinski ne dopada. U vecini takvih stvari sam pronasla i odlicnu zabavu, u odredjenim okruzenjima i situacijama (v. pod suknja od najlona :rofl:).

pa tako nekako. nije da sad idem da slusam odakle si sele, al kad se zeni brat od ujaka moze :D

na macvanskim svadbama i po macvanskim bircuzima covjek svasta nauci :D

ovdje ima na neka mia martina i selena gomez, to se na radiju cuje, uzas zivi.

a ja, i meni taj bajaga i biseri posebno nije mio. mrzim to koketiranje s narodnjacima, u principu, mogla sam da svarim plavi orkestar i nadu obric jer je to tad bio fazon, al ovako .. ne volim

i masa te muzike koju sad cujem kad dodjem tamo je upravo to, i uglavnom ne pamtim, toliko je sve isto
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Xe

Nemojte NAdu Obrić da prizivate, ko boga vas molim  :crycry:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

E kali :friends: Hotel California ne da ne volim nego prezirem. :girl_haha:
I Zombie me nervira od ovih što ste pomenuli.

maripoza

Quote from: martina on May 31, 2014, 12:49:53 AM
a ja, i meni taj bajaga i biseri posebno nije mio. mrzim to koketiranje s narodnjacima, u principu, mogla sam da svarim plavi orkestar i nadu obric jer je to tad bio fazon, al ovako .. ne volim

Al meni je i dosta toga sto nisam bas volela kad sam bila klinka sada zabavno jer me podseca na to vreme. Skontas da znas te pesme, sad su ti jos smesnije nego tad kad su se pojavile..... i onda u moru ovih danasnjih budalastina i nepoznatih pesama kojima te muce :lol: otkrijes da se radujes Plavom orkestru i slicnima kad se nekom omaknu na zurkama. :rofl: 

U sustini ono sto ja volim da slusam sama za sebe ni nije za zurke i provod.
Old enough to know better, but too young to care.

Zumbulica

Quote from: Xe on May 31, 2014, 01:06:37 AM
Nemojte NAdu Obrić da prizivate, ko boga vas molim  :crycry:
Jao  :rofl: dobro si se setila  :lol:
Podseti me Poza na "Dr Igiji, Djoganiji, Fanki Dzijevi, Ivani Gavrilovici ...."  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Quote from: AnaK on May 30, 2014, 12:53:59 AM
Ja čula zbog Sofije cicine, koja je njoj naučila tičerku, pa se ova snimila i cici nam pokazala spot  :girl_haha: :girl_in_love:
Meni je to simpaticno.
Quote from: Xe on May 30, 2014, 09:03:08 AM
Masimo još i podnosim, ali onog iz Legendi  :crazy:
Sve od Crvene jabuke, Valentina, Dina Merlina i tako to  :hm:
Uopšte taj talas, odneo ih na pučinu dabogda

:lol: :lol: