Hrono 2. ili hrononutricija za pocetnike

Started by Deda, September 05, 2014, 09:19:15 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: Deda on January 04, 2015, 11:52:55 AM
Znam, ali ja sam u jednom trenutku bila toliko ocajna zbog 76 kila koje nikako da smaknem da bih se svega odrekla, samo da ne gladujem   :lol:. Ili probate sa mlekom, da vidite kako ide , ako ne mrda, znaci da ne moze.

Ja bih radije ceo dan provela na 2 kafe s mlekom, nego na svemu ostalom bez kafe  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

bubi

AnaK :bighug:
Imam ja i ovo sa hladnocom, premorom itd.
Sa stolicom imam problem od osnovne škole i hemoroida koje sam još tad dobila.

Lani

Quote from: AnaK on January 04, 2015, 11:50:48 AM
Naravno, ali svi imamo nešto bez čega bismo bili istinski nesrećni, meni je to život bez kafe, tj kafe s nekim mlekom. Ta kafa mi je jedno od većih životnih zadovoljstava.  ;)

Ovako i ja. :friends:
Jednostavno, život bez kafe s mlekom za mene nije opcija. Ja definitivno mršavim i sa njom.
Jedan od Dolce gusto ukusa, Cortado, već ima malo mleka u prahu u sebi tako da najčešće pijem to.

bubi

Taj Cortado nisam videla.
AnaK pročitala sam ceo text i u svim simptomima sam se pronašla. :crycry:
Pošto ću u februaru, martu ići na uz onda cu sve analize uraditi ponovo, baš me interesuje kakva će situacija biti.
Ja još da uključim vežbanje i to je to.

AnaK

Napisaću u toku dana nešto na onoj temi o štitnoj, o mojim novim saznanjima i planovima :lol: Dete mi stiglo na zimovanje s bakom, sad se vraćam u krevet  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

bubi

Lani

Bubi, relativno je nov ukus, ima ga tek par meseci.
Svesno kršim hrono s njim ali računam manje zlo mi je to nego nes puna mleka.

Glitter

bademovovo ima sada i u maksiju, samo ga nemojte grejati, nego onako iz frizidera ili sa sbne T u kafu

bubi

Već sam iščeprkala po netu kako izgleda.
Rekla bih i izgled i ukus savršeni.
:bighug:

Dacko

Ala su nacrtali ovu Laninu kafu, sad se i meni pije. :lol: A ja već godinama samo klot crnu bez šećera, sem na letovanju (jer mi tamo treba mnooogo mleka i šećera da se zamaskira ukus kafe iz aparata).

bubi

A ja više volim ukus kafe iz aparata nego obične kafe.

Glitter

Quote from: bubi on January 04, 2015, 12:14:28 PM
Već sam iščeprkala po netu kako izgleda.
Rekla bih i izgled i ukus savršeni.
ja sam trenutno na lacto free mleku, kada ne mogu da nadjem to bez laktoze kupujem bademovo (sojino mi ne odgovara), mada sada vidim vec neko vreme da mi i ovo kravlje bez laktoze smeta, pa vidim da cu na badomovo da predjem u potpunosti...mislim nije tema :lol:

bubi

Glitt kako nije tema? :think:
Ček da stignemo do uticaja mleka na noktiće a onda boje lakova se dele na....... :lol:

Glitter

emge

Cortado je i moj omiljeni ukus, zadnjih mjesec dana samo njega pijem :)