Main Menu

Sebicnost

Started by Unabebili, September 21, 2014, 05:42:17 PM

Previous topic - Next topic

linga

Cici, draga ti si sada u takvoj zivotnoj fazi, treba ti podrska i rame, sagovornik, sta god... Treba ti da to izbacis iz sebe. Ako to nije tvoj stalni manir, nece ti niko zameriti  ;)

cici

kalimero

htedoh da napisem ovo sto i linga, pa cu je samo potpisati......
mada, znas ti da ti mi uvek kazemo , sta god da je u pitanju :girl_haha:  :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

Quote from: linga on September 23, 2014, 01:44:11 PM
Cici, draga ti si sada u takvoj zivotnoj fazi, treba ti podrska i rame, sagovornik, sta god... Treba ti da to izbacis iz sebe. Ako to nije tvoj stalni manir, nece ti niko zameriti  ;)

ako ne znaš kako to izgleda ne komentariši  :lol: :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Quote from: kalimero on September 23, 2014, 01:48:28 PM
htedoh da napisem ovo sto i linga, pa cu je samo potpisati......
mada, znas ti da ti mi uvek kazemo , sta god da je u pitanju :girl_haha:  :kiss1:
Jao znam sad mi krivo sto ista napisah :lol:

Xe

Samo da javim da cu rečenicu Missl da stavim u potpis  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

MissL

:nokti2: ja se uplasila da ima veze sa gramatikom i pravopisom :lol: :kiss1:

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

linga

jel

Divna tema  :good:
Dosta ste rekle, neverovatno kako isplivavaju sebicni ljudi
Ce St o od te sebicnosti se svasta izrodi, spletke, kompleksi, svadje I udaljavanje bliskih
Ma svasta
Nazalost bila u prilici da vidim I spoznam
I da me pomeri
I dalje sam, samo  takve ljudie drzim
Tj trudim se da drzim na emocionalnoj distanci

Najgore mi je kad vidim kod dece, to mi je :(

Da udenem neko spomenu
Ja uvek 'sednem na kafu' a deci ne narucim sok
To mi nije sebicnost, cesto sam tu u tom parku, na Adi itd bas zbog njih
Kafa je nesto sto narucis kao obezbedjenja stola, za npr odmor
Kakav sok to mi je nepotreban secer I nepotreban trosak
Ionako uvek im teglim vodu I uzinu
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Glitter

ja sam uvela pravilo pre dva meseca da moze sok u kaficu/restoranu ako ce to biti sveze cedjen sok

jel

To mi je skroz ok, ali skuplja varijanta

Ja sam npr ovo moram u
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

My name is Luton, Robin Luton :lol:

Lani

Jel i ja radim sve ovo iz spojlera.  :lol: :kiss1:
Ali nije to sebičnost, to je samo do toga što imamo dobre muževe koji nam to puštaju.  :kiss1:

Ovo za sokove u kafićima, ja isto nisam deci naručivala kad su bile baš male... vi ne znate kako je Una nemirna, mislim stvarno mi ne pada na pamet da joj naručim sok a ona da ga sruči meni ili još gore, nekom ko je sa mnom, u krilo. Tek kad je naučila normalno da pije na slamčicu bez polivanja i da sedi mirno duže od 3 sekunde, a to nije bilo pre treće godine, tek tad sam počela da joj redovno naručujem. A uostalom, uvek za njih ima nešto u rancu, voda, slatkiš... nikad nisu osetile da su uskraćene za nešto ako i ne dobiju sok u kafiću.

rafa

Quote from: Lani on September 27, 2014, 06:57:36 AM
Jel i ja radim sve ovo iz spojlera.  :lol: :kiss1:
Ali nije to sebičnost, to je samo do toga što imamo dobre muževe koji nam to puštaju.  :kiss1:

Ovo za sokove u kafićima, ja isto nisam deci naručivala kad su bile baš male... vi ne znate kako je Una nemirna, mislim stvarno mi ne pada na pamet da joj naručim sok a ona da ga sruči meni ili još gore, nekom ko je sa mnom, u krilo. Tek kad je naučila normalno da pije na slamčicu bez polivanja i da sedi mirno duže od 3 sekunde, a to nije bilo pre treće godine, tek tad sam počela da joj redovno naručujem. A uostalom, uvek za njih ima nešto u rancu, voda, slatkiš... nikad nisu osetile da su uskraćene za nešto ako i ne dobiju sok u kafiću.

Ja bas htedoh da kazem sto i Lani, radis to jel ti se moze.  :rofl: :kiss1:

I za ostatak potpis, toliko im svega dajemo da nece crci kad jednom ne naruci nesto u kaficu (a pride ce u setnji pojesti kokice, sladoled, palacinku, traziti jos sto i jednu za*banciju). :innocent:

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception