Main Menu

Sebicnost

Started by Unabebili, September 21, 2014, 05:42:17 PM

Previous topic - Next topic

martina

a ja redovno zaboravljam da posluzim djecu-goste
nekako, roditelji s nama, djeca odu svojim putem da negdje skacu, i ako nije bas prilika s vecerom ili tortom - skroz zaboravim
srecom, luka i martin se sjete sami sebe, pa onda i gosti budu posluzeni  :lol:
al par puta se desilo da gosti krenu na vrata, a ja se onda sjetim

ali mislim da stvarno mi niko nije zamjerio, stvarno nije niko ni gladan ni zedan

jedino moja kuma uvijek odvaja za njene, da ne ostanu gladni :D
al dobro, zato kuma uglavnom nista ne jede i ne pije, prestala sam i da je nudim
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Glitter

meni je medju rodbinom omiljena kategorija onih koji pakuju sa stola i nose onima koji nisu mogli da dodju :D

monochrome

kako bre pakuju bez pitanja? :blink: :rofl: :rofl: :rofl:

Glitter

Moja sestra od tetke trazi od moje mame kautije za hranu da ponese za svoju svekrvu (koja nije ni pozvana na slavu baj d vej)
Jasno je da moja mama dok se osvesti vec je dala kutije :lol: ova si lepo popakuje klopu i nosi :crazy:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

Dacko

Ja sam obožavala kad mi mama nešto donese sa večere na koju je ona pozvana a ja nisam, recimo neke poslovne, ili slave samo za odrasle. Prosto mi je ta hrana, iako dobrano ohlađena, bila toliko ukusna jer je značila da je mama tamo mislila na mene.  :girl_in_love: A kako su je gledali domaćini, to ne znam, računam da je bila skromna i diskretna. :lol:

Glitter

Ja sam šokirala ovde prijatelje kada sam posle rostilja popakovala hranu za stariji decu koja nisu dosla. Ali to je malo i iz prakticnoh razloga, bilo je hrane bili su olanirani i nekako bih tu hranu na kraju bacila. Ovako spakujem oni odnesu i svi srecni

Ova pakuje na veliko sve po redu od predjela preko sarme pecenja soseva i kolaca :lol:

Lani

Kako mislite... traže od domaćice da ponesu kući, bez da ih ona sama ponudi?  :blink:

Glitter

AnaK

Ja i iz kafane uvek nosim nepojedeno, za  :dog:  :lol:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja ne... par puta smo poneli iz restorana kad oni sami ponude da nam zapakuju i jednom kad je Una zaspala usred restorana i svoje jelo ostavila netaknuto.

monochrome

znam da se unutar moje familije uzaima za hranu, ali nikad nisam cula da neko trazi...uglavnom domacini sami spakuju i teraju te da poneses :girl_haha:

ali vecinom su kolaci u pitanju...

monochrome

ja sam u par navrata nosila picu iz restorana...