Kupatilo i muskarci a i mi sa njima....

Started by kalimero, September 22, 2014, 02:08:42 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

dakleM, pitanje za one od vas gde ima jednak ili veci broj muskih jedinki u stanu.......ma, realno, pitanje za svakog ko ima predlog, ideju, rame za plakanje.......kako održavate kupatilo?  :crycry: 

ja sam vecinu svog zivota zivela sa mamom i tatom, gde je mama nas dvoje izdresirala da se kupatilo ostavlja spotless, ali bukvalno.....dotle je doslo da dok sedimo i gubimo vreme na solji mi smo imali krpicu iza lavaboa kojim se brisala slavina da ne zapati flekice od vode......zavesu nije htela ni da joj pomenemo, a ni kap vode nije stigla na zonu zida iznad plocica, a to realno nije bas toliko visoko...... dodacu jos da je kada niza nego standardne (kao da se kupas u malo visem lavoru)......polica pored kade staklena, nikad zalivena......

sad smo mi stigli u doticno kupatilo, i iako mi se veoma dopada ideja da ostane isto tako lepo, cisto, bez zavesa, zatvorenih polica i sl, jezim se od onoga sto zateknem kad bilo koji od njih dvojice izadje iz kupatila..... naravno da ne zelim da robujem kupatilu a i svesna sam da oni mnogo manje nereda "vide" od nas .....

kako se vi borite? ili imate extra pedantne muske sustanare? ili ste smislile prakticna resenja za prezivljavanje....... sa jednim malim sam se nekako izborila, sa dvojicom se vec hvatam za glavu, kad ih bude trojica mislim da cu da dignem ruke.......  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

kalimero

reci, draga, podeli iskustvo, da vidim sta me ceka  :rofl: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

kupatilo nam je malecno, da nemam zavesu verovatno bi i hodnik poplavili :crazy: srecom plocice su do plafona
odrzavam tako sto briskam, nekad cesce, nekad redje
zavese perem u masini, menjam povremeno
i nikad nije savrseno, bez fleka i kamenca, ali zadovoljava moje higijenske standarde

kad malo bolje razmislim, komplet situacija u stanu je takva :girl_sigh:

Margarita

doduse, mm povremeno bas detaljno i generalno sredi (niko to ne ume tako dobro kao on :trepp: izvezbala sam tu recenicu :lol: )
police uvek ja briskam, mene ne mrzi da slazem i preslazem kupke i sampone, a i lekovito je ponekad

Saska

Quote from: Margarita on September 22, 2014, 02:13:36 PM

i nikad nije savrseno, bez fleka i kamenca, ali zadovoljava moje higijenske standarde
kad malo bolje razmislim, komplet situacija u stanu je takva :girl_sigh:
ovako i kod mene, takođe 3 muškarca + nas dve, al ja se stvarno oko toga ne uzbuđujem

Glitter

Stiv je OCD, sa njim nemam problema, malac je jos pod treningom, kkapira da ono sto ostavi u kupatilu to ce i da zatekne, obzirom da veliko kupatilo sa kadom samo on koristi. Ja prskam kojesta i ocistim ali svakodnevno odrzavanje je njegovo.

Danas mi je rekao: Zasto si bacila na pranje moja dva peskira koja su bila na podu, ja ih tamo drzim :crazy:
doduse nase kupatilo ima tepih ne plocice :crazy:

sto me podseti da moram da usisam kupatila (evo recenice koju nisam verovala da cu izgovoriti :lol: )

Praslin

Kod nas ja čistim i održavam, mm to radi retko i loše  :girl_haha:
NIšta u kući nam nije besprekorno, pa nije ni kupatilo, ali je generalno čisto.

Pre braka, živela sam sa roditeljima, pa sa bratom, pa sama, pa sam cimerovala... Za sve to vreme sam naučila da u kući sve može da bude onako kako ja hoću samo ako živim sama. U tom slučaju je sve po mojoj meri, ali nije baš zabavno  :-[
U ime zabave, devica u meni kulira na fleke od kamenca, na kereće dlake, na lego robote, na knjige svuda... odbijam da se nerviram i odbijam da mi urednost remeti život.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Margarita

Quote from: Praslin on September 22, 2014, 02:30:53 PM
Kod nas ja čistim i održavam, mm to radi retko i loše  :girl_haha:
NIšta u kući nam nije besprekorno, pa nije ni kupatilo, ali je generalno čisto.

Pre braka, živela sam sa roditeljima, pa sa bratom, pa sama, pa sam cimerovala... Za sve to vreme sam naučila da u kući sve može da bude onako kako ja hoću samo ako živim sama. U tom slučaju je sve po mojoj meri, ali nije baš zabavno  :-[
U ime zabave, devica u meni kulira na fleke od kamenca, na kereće dlake, na lego robote, na knjige svuda... odbijam da se nerviram i odbijam da mi urednost remeti život.

:friends: nemamo kerece dlake, ali perje od papagaja po njihovoj sobi :crycry: ali tamo sve redje ulazim I sve krace boravim
mada ne mogu bas uvek da se obuzdam, I ne dolazi mi to kuliranje bas prirodno, ali vezbam, vezbam...

Praslin

I ja se ponekad unervozim, ali sam generalno vrlo solidno uvežabala  :calm:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

cici

Samo da izjavim da od kad sam uvela da oriba wc solju ili bar da je detaljno obrise vlaznim maramicsma od zapisavanja mnogo vise pazi :D

Nanny Ogg

Evo jos jedne istrenirane Device  :diva:

Uopste se ne nerviram oko kuce. Briskam koliko mogu i kad mogu, daleko je od idealnog, ali nije bas ni da cemo da se porazboljevamo od stroke  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

talas

Za muskarce je mnogo bolje da piske sedeci, bolje se isprazne i posle nece imati problema sa prostatom.
Za ne poverovati ali kod gro matorih muskaraca radi posao.

cici

Isto tako je za nepoverovati koliko muskaraca misli da su manje muskarci ako ne piske stojeci.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.