Kupatilo i muskarci a i mi sa njima....

Started by kalimero, September 22, 2014, 02:08:42 PM

Previous topic - Next topic

NenaS

Vrištim, kukam, molim i ništa ne pomaže... Ovaj matori bar zna da sedne da šolju i kad piški, mlađima je to ''ispod časti'', pa nisu valja devojčice jel... Dakle kao i ostale, briskam, ali nisam naučila da kuliram. U dnevnoj sobi tolerišem kad nisu stvari na svom mestu, neuredno kupatilo ne podnosim! :shout:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Praslin

Quote from: cici on September 22, 2014, 03:13:18 PM
Isto tako je za nepoverovati koliko muskaraca misli da su manje muskarci ako ne piske stojeci.
da znaš  :lol:

Vid kod kuće sve sedećki, a van kuće, kad je javni, stojećki. Naučila ga majka da što manje površina dodiruje  :D

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

kalimero

Quote from: NenaS on September 22, 2014, 03:15:37 PM
Vrištim, kukam, molim i ništa ne pomaže... Ovaj matori bar zna da sedne da šolju i kad piški, mlađima je to ''ispod časti'', pa nisu valja devojčice jel... Dakle kao i ostale, briskam, ali nisam naučila da kuliram. U dnevnoj sobi tolerišem kad nisu stvari na svom mestu, neuredno kupatilo ne podnosim! :shout:

isto, i to mi je problem...... kad vidim da se cedi sa zidova i da otpada farba ili kad ugacam u baru dodje mi da vrisnem......  :girl_cray:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Quote from: Praslin on September 22, 2014, 03:15:48 PM
da znaš  :lol:

Vid kod kuće sve sedećki, a van kuće, kad je javni, stojećki. Naučila ga majka da što manje površina dodiruje  :D
isto :lol:

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

kalimero

pritom, jeste, trenutno mi je tesko i kanticu da ispraznim jer moram da se sagnem, a o pranju kade i da ne pricamo.....samo bih nekako volela da bar obrisu sa poda a ne ko sinoc, kad sam ugazila u baricu, pa sljapnulo.....  :crycry:

u starom stanu smo stavili zavesu, meni su one odvratne i gledam svim silama da im se oduprem, ali se bojim da je mardz u pravu i da tu pomoci nema......  :girl_cray:

za nered po ostalim sobama sam slepa  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Objasnila sam mu da je zdravije da sedi i piski ali da van kuce toaleti nisu isto kao kod kuce i da zato ne sedimo. Ako je bas frka za veliku nuzdu naucio je da oblozi dasku i obavi posao, ali ovo stvarno retko, bas retko kaki van kuce.
U skolu je nosio vlazni toalet papir (mini putno pakovanje) za svaki slucaj

Sta znam, ne znam da li sam ga ucila ali znam da mu je to normalno stanje
Videcemo da li ce pubertet nesto da promeni

Margarita

nisam ni ja bila neku ljubitelj zavesa
ali posle silnih podstanarskih kupatila, kad smo stigli u nase i novo, ona mi je bila najmanji problem ;)
mm je hteo cak i tus kabinu, ali sam ga ubedila da je to tek smrt za odrzavanje pa je odustao

kalimero

za nuzdu unutar i van kuce potpis na glitt, mada bez vlaznog toalet papira (to sam od tebe prvi put i cula ovde  :girl_haha:)

a sto se tice tus kabine, ne znam, nju bih nekako lakse prezivela....... odvratna mi je zavesa sto se lepi i cedi i ljigava mi je sva nekako..... i strokava sama po sebi.....ja bih je verovatno skidala i prala stalno, da mi to ne izaziva strah od ludare  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

Ja koristim zavesu, i sasvim mi je u redu - ali nikako plastičnu, kupujem isključivo tekstilne, i perem je u mašini s vremena na vreme na onom najkraćem programu.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

U jednom lupatilu imam tus kabinu u drugom kadu i zavesu. Lakse mi je sa zavesom pogotovo ako je od finog materijala ne ona smrdljiva guma (mada moja mama je uvek kupovala neku najjeftiniju zavesu i menjala jednom mesecno-isplati se)

Pepi

U ovom stanu imamo tuš kadu zidanu, a nemamo zavesu, pa mm pokvasi cewlo kupatilo, jer jedva stane u nju  :crycry: Posle uključi ventilator da to osuši, a ako podviknem, oriba. Inače on uglavnom riba kupatilo, mada kad ga 5 dana molim, a ne uradi, onda oribam ja. Ali je on detaljniji od mene, odvrće dasku na wc šolji, pa sve baš, baš detaljno oriba...samo moram da izbacim sve što stoji na podu  ::)
U zr ima neka odvratna zavesa, sva žuta od kamenca, prosto je takva voda, moraću da je zamenim, i često perem...inače svekar sve obavlja sedeći, svekrva ga naterala još u mladosti  :baba:

vojka

Quote from: kalimero on September 22, 2014, 03:36:59 PM
za nuzdu unutar i van kuce potpis na glitt, mada bez vlaznog toalet papira (to sam od tebe prvi put i cula ovde  :girl_haha:)

a sto se tice tus kabine, ne znam, nju bih nekako lakse prezivela....... odvratna mi je zavesa sto se lepi i cedi i ljigava mi je sva nekako..... i strokava sama po sebi.....ja bih je verovatno skidala i prala stalno, da mi to ne izaziva strah od ludare  :rofl:
gresis šinko, silno gresis
Tis kabina pa velika povtsina gde se hvataju kapljice I kamenac - karta u jednom pravcu za padinjak   :lol:
Zavesu, skinem ubacim u masinu  :turpija:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Praslin

Zavese se lako peru  :turpija:
A za baricu na podu - pozoves pocinioca, das mu krpu i neka sredi  :turpija:
Ili to, ili ostavis otvorena vrata da se osusi. Svakako se ne nerviras  :innocent:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco