Main Menu

Botoks, hijaluron

Started by Unabebili, September 24, 2014, 08:35:46 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: MissL on November 07, 2014, 02:19:42 PM
Gledala sam jednom na Exploreru nekog frika koji pored dvoje dece i muza planira da proda kucu i da se usele u mnogo manju da bi ostatak spiskala na dodatne operacije. Bolje da razliku da na lecenje. Ne razumem bas najbolje kako najblizi to ne uspevaju da rese.

Ne znam, za mene ovde ima osnova da nekog proglasiš neuračunljivim.
Ovo mi je kao da neko hoće da založi kuću u partiji pokera, i kockanje je zavisnost, kao i ovo.

Glitt  :lol:

cici

Nema tu kemije, sve je prirodno :burko:

Unabebili

Quote from: cici on November 07, 2014, 04:07:32 PM
Nema tu kemije, sve je prirodno :burko:

ne lazi  zenu  :girl_haha:

osobe koje ovo rade, hipoteke, preterivanja i sl treba da budu liseni dece dok se ne urazume
isto kao i oni skupljaci stvari sto nista ne bacaju

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Quote from: Unabebili on November 07, 2014, 04:48:23 PM
ne lazi  zenu  :girl_haha:

osobe koje ovo rade, hipoteke, preterivanja i sl treba da budu liseni dece dok se ne urazume
isto kao i oni skupljaci stvari sto nista ne bacaju

ne samo liseni dece, nego liseni samostalnog odlucivanja, da im se dodeli staratelj dok se ne urazume  :sissyfight:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

monochrome

ja sam od onih koji se uopste ne plase starenja i bora...ja samo zelim da sto duze budem zdrava i pokretna...da u starosti zivim, a ne da se patim i jedva prezivljavam...

razumem anuk kad kaze da joj je zao tih zena sa linkova...po meni, one nisu zdrave osobe i trebale su neku drugu vrst' pomoci/leka, a ne noz...

kalimero

potpis, mono, upravo tako :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

Quote from: monochrome on November 08, 2014, 03:38:16 PM
ja sam od onih koji se uopste ne plase starenja i bora...ja samo zelim da sto duze budem zdrava i pokretna...da u starosti zivim, a ne da se patim i jedva prezivljavam...

'vako  :good:

i da budem spoobna da sve sama oko sebe

ja bi svu lovu koja treba za sve to, stukla na razna putovanja, izlete, druzenja  :girl_haha:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Glitter

ma ne shvatite me pogresno i jabih sve to al da budem duze lepa pride  :lol:

cici

Quote from: Glitter on November 08, 2014, 11:06:00 PM
ma ne shvatite me pogresno i jabih sve to al da budem duze lepa pride  :lol:
TakodjeR :D

talas

Imam srece da se jos ne boram ili je to samo posledica bucmastih obraza a mi ideja botoksa vise nije mrska.
Sa 30 sam se zgrazavala, sad kako se blizim 40 ne vidim u tome nesto lose ako je umereno. Sa 50 cu mozda i ozbiljno razmisliti,  sa 60 izgledati bolje nego sad.

monochrome

glitt, cici :girl_haha:

meni su bore nekako seksi :-[
i seda kosa mi je...nisu mi asocijacija na staro, istroseno i nemocno, mada precesto samo ovo i jeste...nazalost (mnogi se predaju i misle da tako mora), nego me asocira na zivot, iskustvo, mudrost, neminovnu zivotnu fazu :diva:

Lani

Quote from: talas on November 09, 2014, 09:42:43 AM

Imam srece da se jos ne boram ili je to samo posledica bucmastih obraza a mi ideja botoksa vise nije mrska.
Sa 30 sam se zgrazavala, sad kako se blizim 40 ne vidim u tome nesto lose ako je umereno. Sa 50 cu mozda i ozbiljno razmisliti,  sa 60 izgledati bolje nego sad.

Ne želim sa 60 godina da izgledam bolje nego sad, to mi je potpuno neprirodno.

Unabebili

Zena sa 60 ne moze da izgleda bolje nego sa 30, ma sta da uradi  :)

ruke, vrat, butine... :girl_sad:

mnogo postujem zene koje su na sebi radile permanentno,
i na telu i u glavi,
negovale se umereno,ali ne kompulzivno opsesisvno,
pa sa 60 izgledaju savrseno za svoje ili za koju godinu manje

od zene sa 60 ocekujes da ume da pleni i vokabularom,
kad tad mora da progovori, ma koliko da je zategnuta  :girl_haha:

meni licno bi vise prijao komplment koji glasi "ona za svoje godine izgleda savrseno",
nego " izgleda 15 godina mladje"

ali dobro...svako ima svoje ideale kako zeli da pleni paznju ljudi i licne motive

ali kako kod, ove sto se pretezu , pumpaju i probiju dozu normalnog - za mene nisu normalne

mera je poenta svega u zivotu, pa i ovoga  :innocent:

Nanny Ogg

Ovo si mnogo lepo rekla, una   :kiss1:

Ajte zene, ne dram'te