Main Menu

TLZP sezona II

Started by senka, October 12, 2014, 09:07:47 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

Quote from: senka on October 13, 2014, 10:37:01 AM
cici, zaboravi  :lol: :lol:

fina, a ivan jeftović  :baba:
aaa daaa kako ga zaboravih :lol: ...pa bice dobro da ne smori kako je on super, sto i jeste, ali nesto mi se cini da nije mnogo kul tip po pitanju svog posla...ma mozda postane :rofl:

kalimero

jevtovic je meni odlican i kao glumac i kao pevac...
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

jeste, kali, juce je to i pokazao, bio je super, ali da vidimo i malo sire kakav je ...sto bi kokicka, rekla, a ona je meni bila otkrice i favorit u proslom serijalu, ovaj sou izvuce najbolje iz coveka... za jevtovica ne brinem mnogo, ali za kebu se vec brinem :lol:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

ja sam se sve vreme pitala da l se keba sprda ili je ozbiljan?!?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Kako napisa Trivan, Keba je sad u elementu, konačno ima izgovor da nosi tri kile šminke.  :lol:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

nisam sinoc gledala,
ali sama cinjenica da je Neda Udaren jedna od ucesnica je za mene dovoljna
da ne pogledam ovaj serijal ni jednu emisiju  :rofl:

stepen moje uzasnustosti njome je ekvivalentan mom strahu od aviona ili poseti ginekologu   :lol:

jasam tad imala 9 godina i od tad moj animozitet prema istoj raste aritmetickom progresijom

https://www.youtube.com/watch?v=YCotKRhCEwo

nesporim da za svoje godine u telu izgleda veoma dobro i ocuvano,
ali s onim licem full moon i nacinom na koji se hvalise sobom, dzba ga bilo
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

jao, jeste iritantna, juce je u najavi prvo rekla da je profesor engleskog :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

Quote from: kalimero on October 13, 2014, 03:15:03 PM
jao, jeste iritantna, juce je u najavi prvo rekla da je profesor engleskog :lol:

laze
zavrsila je pravo (ako je i to tacno)  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Ne znam, priča se za nju da je završila i pravo i engleski.
A juče se i predstavila tako u najavi.  ;D

senka

jeste, završila je oba
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Finalina

ja ne gotivim nedu, subjektivno, ali objektivno je solidna estradna licnost i pri tom obrazovana ( za prava znam, za jezik nisam obavestena)...ona je vredna, organizovana, druzeljubiva, veoma selektivna medju kolegama i gramziva u poslu, ali eto posercilo joj se da bude poznata omladinka i umela je sa tim da napravi karijeru.... ili makar pare .... ili sta vec ko od publike odabere...

ne znam sta za kebu mozemo reci dok dosegne do njenih godina :lol:

maripoza

Juuu, ovo pocelo. Moram nadoknaditi gradivo, pa da se uzivim sledeci put. :zlocka:
Old enough to know better, but too young to care.

cici

E ako Senka kaze nema dalje da se mislite :lol: