Main Menu

Ziveti u, sa i oko menopauze....

Started by Urbana, October 30, 2014, 08:17:27 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

ja ovu temu nisam ni videla  :)  ...mozda i bolje  :girl_haha:

mislim da je dobro piti caj od virka, ja sam ga kupila proslog leta, ali jos uvek nisam pocela da ga pijem, mislim da treba ( i bez obzira na godine )

Quote from: linga on October 31, 2014, 02:02:12 PM
Ja sam primetila da u periodima kada manje jedem i kada sam smšala, imam daleko manje ili nikakve simptome PMS - bukvalno samo me iznenadi kad se pojavi.
U ovim drugim, osećam prvo ovulaciju, pa mi s ejave brkovi, pa nadut stomak i sve ostale blagodeti. Ne znam da li hrana ima toliku moć da utiče na hormone, ali sam uočila ovu vezu  :ces:
e ovako nekako

meni jako prija kada sam fizicki aktivna jer tada se celim telom osecam odlicno

Quote from: kalimero on November 11, 2014, 10:02:06 AM
samo za jucerasnji dan da ti kazem da su se bas mnogi zalili, bas je bio tezak dan
i meni se cini da je bilo tako, a i ukacila sam pms, pun mesec i da ne nabrajam dalje :lol:

Unabebili

ti da bezis sa teme, nisi ni blizu  :baba:

ja virak pila, mozda nedvoljno dugo, ali mi se cini da nisam osetila nikakvo poboljsanje

primetila sam da mi svi pms simptomi budu znacajno umanjeni kad sam u fazi da ne jedem slatko i testo
nekako mi se tad ceo organizam oseca cilo i veselo , neoptereceno i kao da ima mnogo vise energije

ali sam stoka koja retko upada u tu fazu da ne zdere slatko  :wall:

juce jeste bio tezak dan, ali si ti uredno citirala Kali iz novembra  :rofl: :kiss1:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

vanvremenski ili svevremenski, ne znam kako bih se odrazila, eventualno :rofl: :wall:

Minimax

Pozdrav devojke :)

Čitam ovu temu i počinjem da se prepoznajem. Telo mi se menja već neko vreme, povremeno otičem, ruke i stomak, i imam utisak da mi tiba pliva u vodi. Prsti na rukama pogotovo otiču,pre neki dan sam morala makazama za meso da precvikam prsten jer nisam mogla da ga skinem,a prst se naduo. Promene raspoloženja su nešto več uobičajeno. Ciklus ide "unazad" po pet dana, pa se onda resetuje i produži za 10 dana. Svi me dirkaju da sam se ugojila,a vaga kaže da nisam. Ogledalo pokazuje jednu okruglicu, tako da . . . o,da, i to noćno znojenje je nedavno počelo...

Jel moguće da je to već krenula menopauza ? Uskoro punim 38 godina.

Xe

Nećeš znati dok ne proveriš hormone. Malo je rano, ali nije neuobičajeno. Za početak, smanji so u hrani na par dana, čisto da vidiš da li će se stanje popraviti bar što se oticanja tiče  :bighug:

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL