Main Menu

Burme

Started by Dada, December 20, 2014, 01:00:40 AM

Previous topic - Next topic

Dada

Inspirisa me Glittickina tema :) Nosite li burme, koliko vam znace?
Nase su nestale negdje u seljenjima :-X a nosili smo ih ukupno oboje mozda 15 dana  :lol: (bile su strasno ostre, ja se iskidala dok sam zavrtala cesmu a Z nije mogao da trenira s njom).  Nikakav odnos prema njima nisam imala niti imam (kao necemu sto je poklon od kuma da ali ne kao neku vezu izmedju nas, simbol... mada sam ja inace operisana od svega toga  :-X) Cak se i iznenadim kad vidim nekog da ih nosi, sad jedino mogu da se sjetim da moj tata nosi, niko drugi mi ne pada na pamet, od drustva sigurno niko, brat i snaha isto ne nose...  :think:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Finalina

Dugo smo ih nosili oboje, onda nesto nismo, pa jesmo, ali vec neko vreme samo ja nosim. Malo navika, malo odvika :lol: , malo promena, malo sve zajedno, što se tiče nošenja, ali nije mi to neki pojam da treba da bude bez izuzetka tj da se uvek nose burme. Naše su mnogo lepe, poručene tj pravljene po želji samo za nas (nama nisu kumovi poklanjali burme).

Ja volim nakit, mm ne nosi nakit. Burma nam je baš nekako zajednička stvar što se tiče nakita i naročito podseća na nešto divno sa početka. Generalno, svidja mi se kada oboje nose, ali iskrena da budem meni je to samo onaj romanticni deo u shvatanju da one i treba uvek da se nose. Sa prakticne strane potpuno mi je u redu da neko ne voli ili mu ne prija da je nosi (najcesce je to slucaj kod muskaraca, rekla bih). Ja moju burmu nosim kao prsten, ali volim kada je vidim i kao burmu.

Nanny Ogg

Ja moju tretiram kao i svaki drugi nakit, znači stavljam je kad 'oću da se zakitim ;D što je baš retko.

Nisam nešto specijalno emotivno vezana, a volela bih da jesam, pa da nosim(o) stalno  :girl_in_love:

Kao i u mnogim drugim stvarima, teorija mi je jača od prakse  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

Dada

Ja sam ranije nosila prstenje ali iskljucivo srebrno, zlatna burma mi se nikad nije uklapala u image  :lol: Sad sam i od toga odustala, jedino sto nosim to je Cicina ogrlica :girl_in_love:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Dada

Ne jauci no opet napravi neku sportsku :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

vojka

Mi oboje nosimo burme
Samo mm svoju premesta s desne na levu ruku I obrnuto  :lol:
I bas ih volim  :girl_in_love:, obicne su od zutog zlata, oble, Sami ih birali I kupili, jedino su ostale neizgravirane  :lol:
I ne dozivljavam je kao nakit, jer sav drugi nakit ako ga nosim, skinem na poslu, a burmu ne
Ali recimo uopste nemam pojma da li drugi ljudi oko mene nose ili ne nose, nesto Nisam nikada obratila paznju  :think:
Znam samo da moj Tata ne nosi burmuod nekog davnjasnjeg incidenta kad mu se zaglavola na poslu,  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Mm nosi, kako je stavio nikad je nije skinuo. Ja sam nosila dok mi nije postala mala, pa sam je proširila, pa sad nekad nosim nekad ne, otiču mi prsti.
Janko 23.7.2002.

kalimero

ja sam moju nosila, bm nije...sad je cuvam, dacu je Bati jednog dana... Matori isto nije nosio... Secam se da i moj tata nije nosio burmu na ruci vec na lancicu oko vrata
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Deda

Ja moju nosim  a mm nije ni 2 dana  kaze "je l'da zakacim prst na neki raf pa da nemam prst ?"  :hm:
On ustvari ne voli nakit , a bas su nam lepe burme , kombinacija belog i zutog zlata pa spojene ovako/\/\/\
Samo sam jednom skinula na par meseci kad me je mnooogo naljutio , nisam je nista spektakularno bacila, skinula sam i nisam je nosila par meseci, nije mu bilo pravo  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

mm svoju nosi, ja sam skinula u trudnoci. sad mi je mala, nisam je prosiria. a i da prosirim, prsti mi preko dana neobjasnjivo oticu i splasnjavaju, pstenje mi je problem.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Quote from: Elanor on December 20, 2014, 08:15:04 AM
a i da prosirim, prsti mi preko dana neobjasnjivo oticu i splasnjavaju, pstenje mi je problem.

:friends: Ako otkriješ uzrok/rešenje, javi  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

emge

Nosimo oboje, naše su od bijelog zlata, sami birali. Trebalo je malo na početku da se naviknemo, ali ih posle nikad nismo skidali.
Nije mi ko sav drugi nakit, to mi je nekako dio prsta :girl_haha:

bubi

Nosimo oboje.
Sami birali, kombinacija belog i žutog zlata.

Xe

Nosili oboje, sad oboje ne nosimo. MM se nešto zasitio burmi (ima on tako faze da nosi svakojako prstenje i izgleda kao precvali bajker), meni je u nekom trenutku izazvala alergiju pa sam je skinula.
Ponekad mi bude žao što je ne nosim, ali se setim da sam kupila od belog zlata na njegovo insistiranje i da mi se ni sa čim ne uklapa, pa što bih ja drljala belo i žuto zlato po rukama kad on neće  :ljut:

I tako sad džedže u nekoj fijoci.
Nisam primetila neku razliku u odnosu otkad ih ne nosimo, mada jesam u odnosu muškaraca prema meni, sve dok ne spomenem MM. :turpija:
Ne znam kako MM stoji sa devojkama  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL