Main Menu

Burme

Started by Dada, December 20, 2014, 01:00:40 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

ma, ja kapiram da i Stelka i Bata mogu jednog dana da odluce sta ce sa tim burmama, da l da ih cuvaju kao sentimentalnu vrednost ili da ih utope i potrose kintu  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

Quote from: Finalina on December 20, 2014, 12:36:22 PM
zvuci logicno cak i veom dirljivo i lepo, ali od izvora dva putica, ako se razumemo... moze biti lepa uspomena, ali moze biti i teret secanja...sve zavisi kakva je prica...

ona zna za ove burme...pitah i nju da'l da ih cuvam...rekla je...obavezno :girl_haha:

monochrome

Quote from: kalimero on December 20, 2014, 12:39:05 PM
ma, ja kapiram da i Stelka i Bata mogu jednog dana da odluce sta ce sa tim burmama, da l da ih cuvaju kao sentimentalnu vrednost ili da ih utope i potrose kintu  :girl_haha:

da...bas tako ;)

senka

burme se ne poklanjaju koliko znam
a pogotovo ne bih poklanjala burme iz propalih brakova
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

kalimero

pa ne poklanjamo komsiji nego ostavljam detetu koji je , ako nista,  svetla tacka tog braka....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Elanor

Quote from: AnaK on December 20, 2014, 10:42:26 AM
To nije moj slučaj, ja već godinama (prvo na silu, sad mi prešlo u naviku) pijem minimum 2l dnevno.
nije ni moj.
meni su sake oticale oduvek, i onih godinu dana sto sam je nosila sam imala problema s burmom, cas me steze, cas mi spada.
mislim da kod mene zavisi od doba dana, kao i od atmosferskog pritiska.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

TINK

Mi smo burme dobili od kumova, sami su ih birali. Ja sam moju nosila, ali MM nije, bile su previse tanke, usecale se, krivile. Moja je bila totalno deformisana. Promenili smo ih za 10 godina braka. Uzeli kombinaciju zuto-belo, sad ih nosimo oboje, nikad ih ne skidamo, plus smo ih izgravirali  :lol:. Za mesec dana nam je 16.godina, mozda opet za za koju godinu, kad bude okrugla godisnjica promenimo  :lol:

Glitter

Quote from: Finalina on December 20, 2014, 12:36:22 PM
zvuci logicno cak i veom dirljivo i lepo, ali od izvora dva putica, ako se razumemo... moze biti lepa uspomena, ali moze biti i teret secanja... sve zavisi kakva je prica...
ja ne vidim nista dirljivo u tome

a pitanj eje mono je bilo samo zato sto je stivova ex trazila nazad njegovu burmu da ih ostavi deci, sto mi je opet bizarno skroz musko i zensko dete pa im delis i zajebavas se sa tim...mislim koliko znam burme su bile handmade sa ostrva Orkni sa keltskim motivima i vrlo masivne, dakle i vrede kintu

Quote from: senka on December 20, 2014, 12:42:12 PM
burme se ne poklanjaju koliko znam
a pogotovo ne bih poklanjala burme iz propalih brakova
ovo ja nekako tumacim
mislim ja znam da mi je dete svetla tacka tog braka i zna i on to ali burma mi je podsecanje na sve ostalo sto je poslo naopako

monochrome

pa cuj...sve je to ok...ti ne bi, neki od nas jesu i bi, kao i sa mnogim drugim stvarima...sto ljudi, sto cudi :girl_haha:

Glitter

ma ja sma samo mislila da je obicaj vezan za teritoriju

monochrome

meni te burme ne bude ama bas nikakva negativna osecanja...burme ko burme...bilo pa proslo i sad su u toj kutijici, za koje stelka zna i zeli da ih cuvam za nju :innocent:

monochrome

Quote from: Glitter on December 20, 2014, 02:16:22 PM
ma ja sma samo mislila da je obicaj vezan za teritoriju

mozda i jeste...ne znam :think:

Saska

Mi nosimo oboje, uvek.

Lani

Pa ja ne znam, isto mislim da ne bih ostavljala deci burme iz propalog braka.  :think:
Moja mama čuva burme svojih roditelja ali oni su oboje umrli, to je nešto drugo.

Glitter

Quote from: Lani on December 20, 2014, 03:50:36 PM
Pa ja ne znam, isto mislim da ne bih ostavljala deci burme iz propalog braka.  :think:
Moja mama čuva burme svojih roditelja ali oni su oboje umrli, to je nešto drugo.
da to je druga prica

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.