Main Menu

Burme

Started by Dada, December 20, 2014, 01:00:40 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Quote from: emge on December 20, 2014, 08:32:47 AM
Nosimo oboje, naše su od bijelog zlata, sami birali. Trebalo je malo na početku da se naviknemo, ali ih posle nikad nismo skidali.
Nije mi ko sav drugi nakit, to mi je nekako dio prsta :girl_haha:

Ovako, deo prsta i deo mene.
Prošle godine sam je na par sati bila izgubila (ispostavilo se da je Una našla na mom stolu i sakrila ispod kreveta  :hm:), bila sam blago rečeno očajna dok je mm nije pronašao. :girl_cray:
Mm svoju stalno nosi na desnoj ruci, ja nekad na levoj nekad na desnoj.
Iste su nam, samo što je njegova od žutog a moja od belog zlata.

Glitter

e sad ja sa prvim i drugim :lol:

prvi put sam je nosila, nisam bila emotivno vezana, bio je to prsten, ex je malo nosio malo nije. Nosila sam je na desnoj ruci, skinula sma je kada sam saznala da se vidja sa drugom. Prodala sam je prosle godine zajedno sa verenickim prstenom i napravila detetu veliko rodjendansko slavlje :lol: U stvari sam htela da potrosim taj novac bez da ista kupim sto bih posedovala, dakle u obzir je dolazila kafana i rodjendan.

Stivu sam prvi put pomenula burme recimo pre godinu dana i tada sam saznala da npr u UK mozes kupiti samo jedan prsten (za zenu) da muskarci retko kada nose i to je kao to. On se izjasnio na temu da nismo pricali o tome i da sam ja donela zakljucak da bi je on nosio, dok kod mene to nije bio zakljucak nego nesto sto se podrazumeva iz sredine iz koje dolazim. U sustini sam ga pustila da razmisli nekoliko dana. Isto vreme sam i ja iskoristila za razmisljanje pa smo se posle par dana vratili sa promenjenim misljenjima...oboje :rofl: Ja sam ukapirala kako i zasto sam nosila prvi put, da mi nije vazan prsten, a on je ukapirao da zeli da nosi deo mene eto stalno i kada nisam tu, tako mu je burma sazrela za tih par dana.

Jasno je kada sam planirala vencanje u farmerkama da smo u jednom momentu napustili ideju o burmama, te je kod nas to up and down saga dok nije video kakve divne burme prave kod nas.

I tako kupismo one s amoje teme i on tvrdi da burme ocrtavaju mene, shiny, fussy, ginger :lol:

Dacko

Mm nikad nije ni nosio burmu sem na samom obredu venčanja, što je tuga živa pošto je mnogo lepa, ali smeta mu, a ja nosim samo venčani prsten koji nije baš prava burma, svi ostali su mi omaleli posle trudnoće.

Lani

Ja poslednjih par meseci ponovo nosim verenički prsten zajedno sa burmom, inače ga nisam godinama nosila.
Što je šteta, jer em je lep, em sam burmu i birala tako da se slaže sa njim i da mogu zajedno da se nose.

Nanny Ogg

Vi, što vam prsti otiču, više vode da pijete  :baba:
'oće to od nedovoljne hidriranosti

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

To nije moj slučaj, ja već godinama (prvo na silu, sad mi prešlo u naviku) pijem minimum 2l dnevno.
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

E onda ne znam  :think:

Meni su šake oticale ranije, neko mi je predložio ovo, ja povećala unos vode i sad više nemam problem

Ajte zene, ne dram'te

Dawn

Nosimo oboje, na različitim rukama doduše. Imamo iste od belog zlata, skinuli smo ih samo kada smo ih na petogodišnjicu braka odneli na poliranje, sad ćemo za desetogodišnjicu opet :crazy:

monochrome

nase spakovane i cekaju stelku da poraste, pa neka radi s njima sta god zeli :innocent:

senka

I mi smo birali naše, od žutog zlata, sa nekim radom, sami kupovali...mm je možda nosio par dana, ja sam malo duže, pa svremena na vreme stavljala i skidala, sad naravno ne mogu, a nije i da bih htela
ne volim tu vrstu obeležavanja
moja zaova ima fenomenalnu burmu od belog zlata sa dijamantom, možda se čak i ne prepoznaje kao burma
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

Quote from: monochrome on December 20, 2014, 12:06:40 PM
nase spakovane i cekaju stelku da poraste, pa neka radi s njima sta god zeli :innocent:
sta je to sa ljudima u uk pa ostavljaju deci burme posle razvoda, meni to nekako nije ni decje niti njima u amanet

monochrome

Quote from: Glitter on December 20, 2014, 12:24:31 PM
sta je to sa ljudima u uk pa ostavljaju deci burme posle razvoda, meni to nekako nije ni decje niti njima u amanet

iskreno, ja za ovaj obicaj nikad...ali NIKAD cula nisam...zaista...ja sam ovako odlucila sama od sebe :girl_haha:
bilo mi je glavi da smo mi njoj roditelji, da je ona dosla od nas oboje, dok smo bili u braku...da bih mozda mogli da joj ostavimo to prstenje...u smislu, mozda ce to njoj ipak da znaci nesto :think:

kalimero

Quote from: monochrome on December 20, 2014, 12:31:20 PM
iskreno, ja za ovaj obicaj nikad...ali NIKAD cula nisam...zaista...ja sam ovako odlucila sama od sebe :girl_haha:
bilo mi je glavi da smo mi njoj roditelji, da je ona dosla od nas oboje, dok smo bili u braku...da bih mozda mogli da joj ostavimo to prstenje...u smislu, mozda ce to njoj ipak da znaci nesto :think:

ovako sam i ja... ovaj moj emotivac ce je rado preuzeti jednog dana  :girl_sad:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

Quote from: monochrome on December 20, 2014, 12:31:20 PM
zvuci logicno cak i veom dirljivo i lepo, ali od izvora dva putica, ako se razumemo... moze biti lepa uspomena, ali moze biti i teret secanja... sve zavisi kakva je prica...