Main Menu

Burme

Started by Dada, December 20, 2014, 01:00:40 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

Quote from: Glitter on December 20, 2014, 02:11:13 PM
ja ne vidim nista dirljivo u tome
i to mi je razumljivo zato i kazem od izvora dva putica

Lani

Glitter

ma sa ove distance uvidjam svu jadnost postupka, tad sam besnela

Finalina

Quote from: Lani on December 20, 2014, 03:50:36 PM
Pa ja ne znam, isto mislim da ne bih ostavljala deci burme iz propalog braka:think:
Moja mama čuva burme svojih roditelja ali oni su oboje umrli, to je nešto drugo.
ovako i ja razmisljam....vise mi se to ne svidja nego sto mi se svidja cak i da je prihvatljivo kao razumljivo da bi neko zeleo deci da ostavi kao uspomenu, poklon, secanje, nesto od vrednosti pa da urade sta im je volja.... burme su deo tog nekog para i bez obzira na decu ostaju u delu privatnog tj sasvim ličnog izmedju dvoje ljudi koji su bili u braku sa tim burmama... i nasledjivanje mi ide kao licna stvar, a to je vec stvar izbora, obicaja ili neke tradicije ( kao recimo u nekim kraljevskim porodicama npr)

senka

Pa to
meni deca nemaju nikakvu vezu sa brakom
burme su mi simbol istog konkretnog
a ja ne volim da se zahebavam sa karmama i energijama
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Glitter

Quote from: senka on December 20, 2014, 04:06:14 PM
Pa to
bas zato je meni izbor pao na to ili da se deca izigraju ili da se popije :lol:

Lani

Ma odneseš ih kod nekog zlatara, prodaš za koliko god, a za te pare odeš u prvu kafanu, naručiš nešto žestoko i nazdraviš sebi što si se otarasila budale i njegove burme.  ;D
Ja bih tako.  :turpija:

monochrome

Quote from: senka on December 20, 2014, 04:06:14 PM
Pa to

a toooo...ocistila sam ih  ;)

Glitter

prodala sam ih zlatarni celje, zato nisam od njih uzela burme, da mi se ne zadese procenti :lol:

monochrome

Quote from: Lani on December 20, 2014, 04:09:46 PM
Ma odneseš ih kod nekog zlatara, prodaš za koliko god, a za te pare odeš u prvu kafanu, naručiš nešto žestoko i nazdraviš sebi što si se otarasila budale i njegove burme.  ;D
Ja bih tako.  :turpija:

a sta ako ne mislis ovako :)

Glitter

onda razvod nije bio najbolje resenje :lol:

Lani

Teško mono... Valjda bih u tom slučaju onda i dalje bila u braku s dotičnim. :think:

monochrome

Quote from: Glitter on December 20, 2014, 04:11:39 PM
onda razvod nije bio najbolje resenje :lol:

ne, ne...nisi me razumela...ok si sa razvodom, ali nemas ta negativna osecanja prema proslosti i uopste, bivsem...to mislim...

monochrome

Quote from: Lani on December 20, 2014, 04:12:21 PM
Teško mono... Valjda bih u tom slučaju onda i dalje bila u braku s dotičnim. :think:

ok, slozicemo se da se ne slazemo :girl_haha: :kiss1:

Lani

Ma kakva god osećanja imam prema bivšem, znaću sigurno da njegovu burmu ne želim.
Ta burma je jedan od simbola našeg braka i zajedničkog života, ako toga više nema, koji će mi onda burma.