Main Menu

Izbor mobilnog... trilema :D

Started by stacka, January 05, 2015, 07:52:25 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Uskoro mi istice ugovor kod MTSa i posto planiram da ga obnovim uzela bih neki od telefona koji su u ponudi uz paket... izbor sam svela na 3:
1. Samsung Galaxy Grand Neo
2. Sony Xperia E3
3. LG L Fino

Trenutno imam Huawei U8815, kako vreme odmice sve sam manje zadovoljna, koci mi, baguje, pri tom ja zaista ne radim neke ne znam ni ja kakve radnje na njemu... telefoniram, saljem poruke i izadjem s vremena na vreme na net. Igrice ne igram.

Da li imate iskustva sa gore navedenim vrstama telefona i ukoliko da, molila bih za savet na sta da obratim paznju kao i da li ste zadovoljni :)

Hvala unapred :flower:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Finalina

Lukina mama

ja volim samsung :)

cak idem posle posla, da uzmem samsung galaxy note 4, za nas corave  dusu dalo.

genralno sam zadovoljna, obozavam samsung, nemam nikakva iskustva sa sony ili lg, mada sam imala lg pre jedno 5-6 godina....ali nije bio ovaj smartphone....
Luka ,09 April 2005

anelore

Ja sam imala 2 Samsunga, poslednji je bio Galaxy mini 2, nakon toga sam uzela LG Optimus.
Samsungom sam bila zadovoljna.
LG sam takodje zadovoljna, tim pre sto je njegova cena bila barem duplo manja nego za Samsung slicnih peformansi.

Finalina

sa samsungom su izgleda masovno zadovoljni, mojima na poslu sam porucila S4 prosle godine (sebi naravno ne  :girl_haha: ) i svima je izgleda super kakve karakteristike ima... ja od jesenas imam neki duos (sa dve kartice) i gledam na njega kao dobrog samo radi toga, uzela za 1 din na privatan broj ...znate da ja nisam ljubitelj touch tj tih prepametnih telefona....meni se svidja htc

e sad sve znate  :lol:

kalimero

ovi moji slabostrujasi mahom imaju sony-je
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Praslin

Ja sam Samsungom zadovoljna već godinama, koristila sam razne modele i svi su mi bili dobri, u skladu sa rangom cena  :flower:
Da imam para, uzela bih takođe Samsung Galaxy Note 4

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Glitter

Ja samsungom generalno nisam ali moj je stvarno basic mini galaxy i od samog pocetka nije to to
Sonijem sam nekada bila bas zadovoljna a lg nikad nisam imala. Ima moja sestra neki fensi providan i ona odusevljena

martina

ja imam galaxy s III i totalno mi nije na ruku
jesam se sad navikla, nakon dvije godine, ali neki dan smo instalirali meca na iphone i ja na ovome potpuno isti softver i on nije mogao da vjeruje koliko je ovaj komplikovan

i mislim da mi se baterija prebrzo trosi, al doduse to poredim sa blackberry koji nije imao data plan, posto on ima email u sebi
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Zumbulica

Ja sam sad dobila LG L 70, cini se ok. MM i Ema imaju Sumsung i oboje se zale, stalno im baguje, posebno Emin. Njen je Sumsung Fame. Jelena je imala Prestigio i bila je zadovoljna, doduse, i jednom i drugom je odmah sredila ekran  :lol: Sad ima iphone.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dawn

Moj voljeni Galaxy S2 je pre mesec i kusur ispustio dušu, sad koristim neki prastari Blekberi, nemam pojma šta da uzmem :crycry:

Glitter

dakle zorka nista manje od iphone-a

stacka

Ma, pazite, ja da imam pare uopste ne bih imala dilemu sta da uzmem :lol: Ovo je izbor od tel koje mogu trenutno sebi da priustim. Da budem iskrena dvoumim se izmedju Samsunga i Sonyja, malo vise naginjem ka Samsungu ali ni sa jednim ni sa drugim nemam bas nikakog iskustva. Pre ovog telefona koji sad koristim sam imala raznorazne Nokie i oni su mi skroz bili ok.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dawn

Quote from: Glitter on January 05, 2015, 09:34:32 PM
dakle zorka nista manje od iphone-a

Toliko novca nemam, ne bih dala za telefon više od 200-300 €.

Glitter

Quote from: Dawn on January 05, 2015, 09:37:24 PM
Toliko novca nemam, ne bih dala za telefon više od 200-300 €.
mislim da za toliko i mogu da se nadju