Main Menu

Izbor mobilnog... trilema :D

Started by stacka, January 05, 2015, 07:52:25 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Ne znam napamet, ali pogledaj sta se sve nudi uz tvoj paket (ako bas moras da uzmes uz paket), pa uporedi cene. Ali razmisli i o svojim licnim potrebama: uz Win neces moci da koristis bas sve aplikacije na koje si mozda navikla uz Android. Za neke postoji zamenska varijanta, za neke (jos) ne.
Old enough to know better, but too young to care.

Finalina

htc, lenovo, ali imaju i ovi svi ostali bar po jedan model ...imas i samsung

stacka

Ja na telefonu koristim od aplikacija ponekad Shazam i Instagram, nista vise :crazy: :lol: viber, skype i sva ta ostala cuda jok... idem na net da procitam novine, izguglam nesto po potrebi, posaljem mail... pretpostavljam da bi to mogao svaki...
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Evo, gledam sad na sajtu mtsa, windows imaju samo Nokia i neki htc...
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

maripoza

Mogao bi svaki. :lol:
Ali svaki ima i viber, skype i ta cuda. Mislila sam vise na neke druge aplikacije, ne toliko rasirene u upotrebi.

Dalje sto se tice proizvodjaca, na Samsung nisam cula da se iko zalio, na HTC jesam. Mislim, ne znaci ovo nista, nije moj uzorak neki, al moze da posluzi.

Inace ja ponekad pomisljam da uzmem ovo: http://www.gsmarena.com/alcatel_2001-pictures-5960.php
Taj bi mi sigurno trajao do penzije. :girl_haha:

maripoza

Ovaj ti nije los Windows telefon: http://www.mts.telekom.rs/index.php/nokia-lumia-630.html
Imas i dual sim varijantu: http://www.mts.telekom.rs/index.php/nokia-lumia-630-ds.html

Ne vidim koji je Fina rekla da ima... koji proizvodjac

Lukina mama

Ja Kupih samsung  galaxy note 4, I sviđa mi se. Jako....  :girl_smile:  screen je veći u odnosu na dvojku koju sam imala, camera jos bolja....istražujem jos, upustvo, naravno ne čitam   ;D

Ja sam anti apple products  person  ;)
Luka ,09 April 2005

bubi

Ja sam dobila pre skoro dve godine htc one.
Ne bih ga menjala ni za kakve pare.
Meni on služi i zamenio je kompjuter.
Za ove ostale što je Stacka pitala ne znam.
Imamo i Sony neki i fercera uredno.

Pepi

Ja sam imala Samsung u prošlom krugu, zadovoljna sam bila, upotreba otprilike kao i kod Stačke.
Sad imam Nokiu sa Windows os, mnogo mi se više sviđa nego android, ne baguje, mnogo brže reaguje. MM ima alcatel idol, već dva puta je bio na popravci za godinu dana, stalno koči, stalno neki problem.
Od ovih tri, Stačka, i ja bih Samsung.

emge

Ja imam samsumg s4 mini, super sam zadovoljna - koristim mail, viber, browser, parking manijaka, pdf reader  - to je to uglavnom :)

stacka

Poslala sam mail sa pitanjem da li je ponuda sa sajta validna ili ono sto mi je receno u poslovnici u utorak ujutru, posle 24 sata su mi odgovorili da su prosledili moje pitanje nadleznoj sluzbi i nakon toga nista :crazy: a da sam ih pitala ne znam ni ja sta pa da razumem :fool:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dawn

Zovi call centar, ko zna kad će ti ovako odgovoriti :crazy:

Praslin

Quote from: bubi on January 06, 2015, 09:15:29 AM
Ja sam dobila pre skoro dve godine htc one.
Ne bih ga menjala ni za kakve pare.
Meni on služi i zamenio je kompjuter.
Za ove ostale što je Stacka pitala ne znam.
Imamo i Sony neki i fercera uredno.
Mm takodje ima HTC One, odusevljen je. Ali taj telefon je prilicno skup.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

bubi

Praslin,
da nije poslovna varijanta u pitanju nikad ne bih dala tolike pare na telefon a vredi svakog eura.
Pošto sad vidim koliko je dobar verovatno bih stedela da kupim isti.
:bighug:

Elanor

narucila sam oneplus one, poslao mi kum pozivnicu :clap:

za one koji nemaju geeky kolege kao ja, to je kineski android uporediv s onim najskupljim telefonima ali upola njihove cene i koji moze da se kupi samo online uz pozivnicu (koja traje 24 h)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.