Nase lepe baste i terase - 2015 - nova sezona, novi planovi

Started by Zumbulica, February 13, 2015, 09:27:13 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

prosle godine se bas mucio i mislila sam da nece opstati, ali celu zimu napolju, zalivala kisa i ono malo snega i evo ga pridigao se , zute se listici i lepo mirise
zacinsko bilje je korov, ja ga zalivam ako je bas susa i nema dugo kise, inace ga ne pipam uopste, samo pustim da raste

jel

Glitti  :girl_in_love:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
My name is Luton, Robin Luton :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Pepi

linga

emge

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Blue

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Vila

mm i ja danas bili u kupovini cveća za terase na pijaci na zrenjaninskom putu, sjajno je cveće, sve smo živo zasadili, sve postojeće saksije, i po bašti,mi još je cela jedna kutija ostala, mama će sutra da proba i to negde da smesti :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

Dacko

Nama su lepo porasli nana i origano, sad ih koristimo sveže uz ribu, rižoto, testenine, u stvari gde god nam se učini da bi fino išli.

Zumbulica

Ja sam juce sadila raštan, kupila kod neke bake na Cvetkovoj pijaci sadnice. Vec imam jednu sadnicu od jesenas od koje se stvorila neka procvetala metla  :crazy: kaze baka da ce to seme sada da popada i dogodine ce biti rastana za ceo komsiluk  :lol:
Posadila sam muskatle u par saksija  :girl_in_love: toliko lepih boja ima, i uopste, cini mi se da nikad nije bio veci izbor cveca ....
Prezadovoljna sam jagodama, posebno sitnim, sumskim, pa sam resila da ih u avgustu kad je vreme za presadjivanje sto vise umnozim i rasirim. I hocu jedan red malina ...
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Summer

meni sve sto sam posadila super napreduje, osim verbene koja se susi i lepog jove koji je nekakav sav jadan. ne znam gde sam pogresila, mozda bih tog jovu trebala prevbaciti na drugo mesto, veci deo daa je na suncu? a verbene ne znam, da li traze sunce ili hlad, moracu da citam smaracke bastovanske forume  :rofl:

od zacinskog imama nanu, ruzmarin i bosiljak, mogla bih taj origano zasaditi, nije mi pao na pamet.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.