Nase lepe baste i terase - 2015 - nova sezona, novi planovi

Started by Zumbulica, February 13, 2015, 09:27:13 AM

Previous topic - Next topic

Summer

Quote from: jel on March 21, 2015, 05:36:43 PM
Summer imas I u merkuru biljke, mada I zacinsko I u svakom vecem supermarketu
al meni nekako ne uspeva, valjda sto mi stoji pored sporeta  :rofl:

Una jedva cekam da se razmases

Ove god I ja planiram malo detaljnije da se pozabavim terasama, da ih lepo oscvecim  :girl_in_love:

:rofl: :rofl:

j asam izgubila broj od momaka koji su mi dolazili da pokose dvoriste (ne isplati mi se da kupim kosilicu, jer nemam gde da ej drzim, a rekli mi da ne kosim trimerom ovu tepih travu, iskrzace mi se). oni mi kosili za 1500 dinara, sto mi je ok. sad koga god zovem trazi 3000  :crazy: mislim se da li da kosim trimerom ili sta da radim  :think:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Glitter

Koji imas trimer? Onaj za ivice?
Ni ja ne bih time travu pokidace se

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Glitter

Ja imam neku sklopivu kosacicu uopste ne zauzima mnogo mesta
Ali kada je raspakujem pa krenem da je vozim po dvoristu zivci mi se odmore :lol:

Summer

sad nesto gledam, mogla bih kupiti ovu neki elektricnu kosilicu, ima u oglasima nova za 50 eur, pa je drzim kod mm-a u skladistu, vise mi se isplati  :think: za ovih 35m2 mi je ona sasvim dovoljna, ne treba mi motorna.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

kalimero

mi imamo i rucnu i elektricnu, i obe rade posao....cak za ovu rucnu dete da poteras da zaradi dzeparac  :rofl: :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

Quote from: kalimero on March 21, 2015, 08:40:28 PM
mi imamo i rucnu i elektricnu, i obe rade posao....cak za ovu rucnu dete da poteras da zaradi dzeparac  :rofl: :kiss1:

ti svoje imozantne saksije na terasi mozes i makazicama za nokte da potsisas  :lol:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Quote from: Unabebili on March 21, 2015, 09:51:14 PM
ti svoje imozantne saksije na terasi mozes i makazicama za nokte da potsisas  :lol:

na placu bre :cigla:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Zumbulica

Mi smo delili sa komsijom iz zgrade, neku ogromnu motornu, stajala je kod nas u garazi. Ja nisam ni probala s njom da kosim. Pred kraj prosle sezone je MM kupio neku manju, isto motornu, oko 300 evra.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

linga

Jao i ja se oštrim da se malo više pozabavim dvorištem, jadno nam je  :crycry: i zapušteno. Imamo gladiole, zumbule, nanu, majčinu dušicu, jagode divlje i pitome, neko žbunje za koje se ispostavilo prošlke godine da je otrovno  :rofl:
Od voća stubaste jabuke, kruške, breskve, ali ne izgledaju stubasto, i ribizlu. I malog jasmina koji nešto kržljavi.
Kupili smo još zumbulića, planiram da posadim lepog jovu, i još nešto od ovih finih cvetnica. Deo ispred terase za koji sam se nadala da ćemo izbetonirati, a nikako da to uradimo, ptervoriću u cvetnu leju  :girl_in_love:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco