Main Menu

Polovni automobili

Started by Margarita, March 01, 2015, 04:46:50 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

ja samo ne znam kako cemo se popakovati ove godine za more  :crycry:
planiramo krovne nosace i krovni kofer....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

Ma ograniceni smo I budzetom, ofkors, a mislim da je klima prioritet u odnosu na gepek :)

Saska

Quote from: kalimero on April 20, 2015, 09:07:56 AM
ja samo ne znam kako cemo se popakovati ove godine za more  :crycry:
planiramo krovne nosace i krovni kofer....
ma spakovaćete se, samo racionalizuj stvari za vas velike.

kalimero

Quote from: Margarita on April 20, 2015, 09:21:54 AM
Ma ograniceni smo I budzetom, ofkors, a mislim da je klima prioritet u odnosu na gepek :)

apsolutno  :good:

Quote from: Saska on April 20, 2015, 09:23:58 AM
ma spakovaćete se, samo racionalizuj stvari za vas velike.

bez krovnog kofera tesko..... u fiestu smo se i nas troje knapicno pakovali, sad sa Mocom i pratecom opremom (kolica, autosediste, pokretni krevetac)  :nokti2:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Da tu nema baš racionalizacije, kofere i možeš da staviš manje ali krevetac i kolica su toliki koliki su, ne možeš da ih smanjiš...

anelore

Kad su deca mala ibu sedistima, krevetac moze i spod njigovih nogu.
Ja sam pre mislila na visinu dece, moja sestra vozi Pezoa 206, pre nekoliko godina su  njim na more, njene cerke se ukocile, a visoke su obe po 180cm.
Naravno, Mardz i NjM ce ozabrati ono sto im odgovara po svim paremetrima, mi otkako vozimo Renoa bas cenimo njegovu udobnost naspram npr. Opel Astre, koja je meni dosta tvrda, ali to su individualne preferencije. Za sada mi je Ford best of both

kalimero

Quote from: Lani on April 20, 2015, 09:37:22 AM
Da tu nema baš racionalizacije, kofere i možeš da staviš manje ali krevetac i kolica su toliki koliki su, ne možeš da ih smanjiš...

kolica smo na kraju uzeli neka koja mogu da se upakuju na ispod 90cm u duzini, kako bi uopste i mogla da stanu kod mene u gepek  :crazy:

Quote from: anelore on April 20, 2015, 10:17:35 AM
Kad su deca mala ibu sedistima, krevetac moze i spod njigovih nogu.
Ja sam pre mislila na visinu dece, moja sestra vozi Pezoa 206, pre nekoliko godina su  njim na more, njene cerke se ukocile, a visoke su obe po 180cm.
Naravno, Mardz i NjM ce ozabrati ono sto im odgovara po svim paremetrima, mi otkako vozimo Renoa bas cenimo njegovu udobnost naspram npr. Opel Astre, koja je meni dosta tvrda, ali to su individualne preferencije. Za sada mi je Ford best of both

pa, kod mene kombinacija oba problema.... Moca jeste u sedistu i moglo bi ispod njegovog sedista, al Bata je preko metar i po i raste sve vise i sve brze .... vec je problem sto ce on da sedi iza vozaca gde obicno ima manje mesta, pa  jos da mu uglavljujem kolica ili krevetac kod nogu, no way.....  :girl_haha:

poslednje dve godine je on na zadnjem sedistu pored sebe i kod nogu imao i prenosni frizider i plaznu torbu sa stvarima a u gepek su isla 2 kofera (srednja).....  :think:

Za Reno u odnosu na Opel se slazem  :good: ja sam inace veciti zaljubljenik u francuska kola  :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Mi to nikad nismo mogli, jer nam kabina tj. pod automobila uvek bude pun kojekakvih rančeva (sa sendvičima i pićem za put, igračkama, DVD-evima, knjigama, zezalicama za plažu). Ma jedva se spakujemo svaki put.  :crazy:

kalimero

joj, da, i hrana i pice i zanimacije za put.....  :stop: treba neki minivan da gledam, ocigledno  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dawn

Margarita

I moji klinci bi kombi ili minivan :lol:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Summer

kod nas projekat kupovine malog auta za mene traje  vec, pa sigurno godinu dana  :crazy: nema ideje koju mi nije izneo - preko firme, ovaj, onaj model, iz nemacke, iz kredita, na lizing, ovako, onako...sad je najnovija opcija neka kompenzacija. dok ga ne vidim u dvoristu, ne nadam se  :rofl:

nas auto je bas veliki, a4, ali mm uvek drami oko pakovanja i prica kako hitno moramo uzeti auto sa vecim gepekom, a ne podnosi karavane  :fool:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Glitter

mi smo a6 uzeli bas zbog velikog gepeka i udobne voznje i zato sto ne izgleda kao klasican karavan
a auto bez klime je :crazy: jednog leta sam malca vozila u fiesti od mojih, bez klime, otvoreni prozori, prijatno dok se vozi, cim stanes na semaforu vrucina udari u glavu, a onda u onim vrelim vrelim danima, vozis i provalis da udises jezivo vreo vazduh i u kretanju  :crazy:

Summer

nama je na fiatu svojevremeno bila nesto crkla klima. secam se, krenula na razgovor za posao na Nbg, napolju sto stepeni, ja otovrila prozore. rezultat, zaboella me glava, ispod pazuha krugovi od preznojavanja. srecom pa sam imala neki sako da navucem preko i nastavim se preznojavati. uzas.

tako da, mardz., insistiraj na klimi, pa makar i starije godiste od planiranog, ali da se klima uklopi u budzet.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.