Main Menu

Polovni automobili

Started by Margarita, March 01, 2015, 04:46:50 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Hvala za podrsku ;) on bi to da otkaci, razumem ga, ali posle treba godinama da se patimo :hm:

Finalina

Quote from: kalimero on April 20, 2015, 09:35:05 AM
bez krovnog kofera tesko..... u fiestu smo se i nas troje knapicno pakovali, sad sa Mocom i pratecom opremom (kolica, autosediste, pokretni krevetac)  :nokti2:
:punish: u juga sam spakovala nas dvoje odraslih i dvoje dece, nosila dvoja kolica ( S imao 6mes, a M 1,5god )

Margarita

a klimu jesi li imala? :rofl:

ma da se samo ja pitam, kupila bih onaj auto sto smo gledali, i okrenula se resavanju drugih pitanja
mislim da smo stan brze nasli :lol:

kalimero

Quote from: Finalina on April 20, 2015, 07:05:43 PM
:punish: u juga sam spakovala nas dvoje odraslih i dvoje dece, nosila dvoja kolica ( S imao 6mes, a M 1,5god )

kako, sestro slatka?  :blink:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

Mirka

Quote from: Margarita on April 20, 2015, 08:55:48 PM
mislim da smo stan brze nasli :lol:
Mi smo toliko dugo kupovali kola da sam mislila da ih na kraju nikada nećemo kupiti  :lol:
To je bio kućevni "projekat auto"
Kad moj horoskopski bik krene da proučava...

No, ajd, na kraju je ispalo ok
Mi smo uzeli rumstera, prostran, širimo se svi, mo'š da spakuješ šta hoćeš, ima klimu, ima zatamnjena stakla, ma uživancija
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Finalina

Quote from: kalimero on April 20, 2015, 09:26:31 PM
kako, sestro slatka?  :blink:
pokazacu ti...mogu i da vas licno popakujem i spakujem :D

Margarita

Mm krenuo u akciju, poceo da obilazi placeve :D

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

I ja dajem glas za klimu :ok:
Linga, Ford C max je fenomenalan, mi smo bili kratki za novog prošle godine, ostade mi srce u Grand motorsu :rofl: Mm je vozio službeni, stariji model, sjajan auto, udoban, ogroman, dizel i troši umereno, prvi auto koji sam vozila 160 :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

linga

Hvala Vilo!
Mi ćemo nekog matorog,. za toliko ćemo da se skrpimo, a mm je upravo gasvao sve što si ti navela. Naročito pošto je vozio službeni Fiat 500l koji je prostran i udoban a troši kao upaljač.

anelore

Mi imamo polovnog Scenica, jako smo zadovoljni, udoban, prostran, nikakav problem nismo imali oko odrzavanja, samo smo nedavno zamenili akumulator, koji je bio fabricki. I nakon sto smo kupili Rumstera (Mirka, odlican izbor) koga su nam ukrali, nama je neki monovolumen bio glavni izbor - lomili smo se izmedju Renoa i Forda, na kraju smo se brzinski odlucili za Renoa, jer je unutrasnjost bila u boljem stanju a mi u stisci sa vremenom, nismo pogresili, ali verujem da ne bismo pogresili ni da smo uzeli Forda.

anelore

Vila

Deluje vrlo pristojno :no:

Linga, prošle godine, pre nego što smo rešili da ipak uzmemo nov auto, da deo bude na kredit, gledali smo dosta tih velikih polovnih - C Max, Opel Zafiru, Scenic, Picasso... Bilo je sasvim pristojnih automobila u ponudi. C Max znaju malo da zacepe s cenom, kao i Zafiru, sa Francuzima su nešto realniji.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina