Main Menu

zene od stila

Started by monochrome, March 24, 2015, 03:32:36 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: kalimero on March 27, 2015, 11:28:06 AM
mozda stigao novi marketing menadzer....  :rofl: :rofl: :rofl:
Nema sanse da se setim kako se zove mozak je sprzen ali iz Chanela je presao lik, ima godinu dana vec, u Dior i od tad su se vec desile neke dobre promene.

Meni se ona ne svidja kao zastitno lice niti je vidim, ne zato sto je crna nego nekako mi je prosto nije to. Za mac mi se uklapala.

rafa

Quote from: Lani on March 27, 2015, 11:39:06 AM
Ali Rianina publika su tinejdžerke koje kupuju Rimmel, Maybelline, Covergirl, ne Dior.

U pravu si, Dior ne kupuju, ali zele Mac, Sephoru (bas njihov brand), Victoriu Secret i EOS, podigli se standardi  :crycry: :lol:
Ko sto svi zele Iphone kao da je od zlata  :crazy:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

Quote from: AnaK on March 27, 2015, 12:11:14 PM
Ja verujem da bi za 'renome' zaista izabrali Hali B. ili Mišel Obama, ili neku drugu 'poštovanu' crnkinju. Ja mislim da je izbor Riane prioritetno prodor u nove ciljne grupe, a sve ostalo bonus.

ovako.  :innocent:
A mislim da vec postojeca Dior klijentela svakako nece promeniti brand zato sto je Riana uletela ove godine u kampanju.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Unabebili

Quote from: cici on March 27, 2015, 09:41:00 PM
Nema sanse da se setim kako se zove mozak je sprzen ali iz Chanela je presao lik, ima godinu dana vec, u Dior i od tad su se vec desile neke dobre promene.

Meni se ona ne svidja kao zastitno lice niti je vidim, ne zato sto je crna nego nekako mi je prosto nije to. Za mac mi se uklapala.

Zar nije raf simon presao u dior iz jil sandera jos 2012? :ces:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Sto je babi milo :lol: posto nisam procitala tekst pomislila sam da se radi o tome da je lice za kampanju kozmetike pa se moj post o prelasku baje iz chanela na to odnosio.

vrana

ovo nema veze sa stilom, al sta fali da pitam
da li je neko skapirao o cemu se radi u ovoj novoj rijaninoj pesmi sa pol makartnijem i kanje vestom? meni se cini ni o cemu  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

nisam fan... moral da guglam :lol:

mada meni je Kanje Vest ako je sudeci po muzici jedna neartikulisana zivotinja  :crazy:

vrana

to svakako, ali pesma je kjut, samo sto mi nije jasna, al i ne mora da bude  :)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Unabebili

ja ne znam ni ko je kanje vest  :lol:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

vrana

nema veze, ja jedva da znam ko je armani, tako da mozemo site da se ispricamo  :rofl:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Unabebili

monochrome

ja prosto ne znam koga manje varim od njih troje :girl_haha:

Unabebili

MissL

Ja samo znam "sorry kanje I woke up like this" :rofl: vidim rabi se mnogo po netu, ali ne bih znala sta je to, nisam doduse guglala
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Quote from: Glitter on March 28, 2015, 07:58:06 PM
mada meni je Kanje Vest ako je sudeci po muzici jedna neartikulisana zivotinja  :crazy:

:rofl: