Main Menu

zene od stila

Started by monochrome, March 24, 2015, 03:32:36 PM

Previous topic - Next topic

vrana

ja nisam oplela, ja nju volim. nego mi dior nije jasan. mora biti da postoji neka druga celebrity crnkinja sa malo vise stila. ne mogu sad nikog da se setim, alimora biti da postoji.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

Quote from: AnaK on March 27, 2015, 11:54:16 AM
Trebalo bi da nađemo neki fin izveštaj o diorivim prihodima za 2014 pa da vidimo efekat za 2015. To bi bilo jedino merodavno  :girl_haha:

Eto konstruktivnog predloga! :clap:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Quote from: vrana on March 27, 2015, 11:54:31 AM
ja nisam oplela, ja nju volim. nego mi dior nije jasan. mora biti da postoji neka druga celebrity crnkinja sa malo vise stila. ne mogu sad nikog da se setim, alimora biti da postoji.

Hale Beri?  :think: :girl_in_love:

Glitter

Nanny Ogg

Quote from: AnaK on March 27, 2015, 11:54:16 AM
Trebalo bi da nađemo neki fin izveštaj o diorivim prihodima za 2014 pa da vidimo efekat za 2015. To bi bilo jedino merodavno  :girl_haha:

Pa pala sam  :rofl:

Šta ti je ekonomista  :respect:

Ajte zene, ne dram'te

MissL

Quote from: Lani on March 27, 2015, 11:55:40 AM
Hale Beri?  :think: :girl_in_love:

Upravo sam htela da je pomenem.
Ni meni Riana nije lepa, ali jeste atraktivna i popularna.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

Dobra ideja ako im je profit u ovom slucaju bio cilj a ne mozda neka kritika kako su rasisti i ne rabe crne zene u kampanji kao sto rabe bele

AnaK

Janko 23.7.2002.

AnaK

Ja verujem da bi za 'renome' zaista izabrali Hali B. ili Mišel Obama, ili neku drugu 'poštovanu' crnkinju. Ja mislim da je izbor Riane prioritetno prodor u nove ciljne grupe, a sve ostalo bonus.
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Quote from: AnaK on March 27, 2015, 12:11:14 PM
Ja verujem da bi za 'renome' zaista izabrali Hali B. ili Mišel Obama, ili neku drugu 'poštovanu' crnkinju. Ja mislim da je izbor Riane prioritetno prodor u nove ciljne grupe, a sve ostalo bonus.
I ja ovo mislim, a Riana mi nije lepa  :) mogla bi da bude ali mi je personifikacija tako neceg sto ne volim, a ne znam tacno sta je to  ....
:crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

kalimero

ja cu da potpisem anuk  i zumbi :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

Ma nista mi se od Rif Simonsa ne dopada.
Ne svidja mi se kako kreira, nije mi se dopadalo ni sta je radio za Jil Sander.
Nije mi se dopadao ni idiot Galijano (mada Rijana je tacno nesto sto bi od njega ocekivala)  :lol:

Dok su dior, YSL i ajd da udenem tu i Ferea bili na celu ovog brenda, on je imao neki smisao (foovorim  o garderobi)...ovo sve kasnije je cisto slepanje uz pozamasan marketing.

Rijanin izbor za Dior  - ni da komentarisem  :rofl:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

Quote from: Unabebili on March 27, 2015, 03:47:07 PM
Ma nista mi se od Rif Simonsa ne dopada.
Ne svidja mi se kako kreira, nije mi se dopadalo ni sta je radio za Jil Sander.
Nije mi se dopadao ni idiot Galijano (mada Rijana je tacno nesto sto bi od njega ocekivala)  :lol:

Dok su dior, YSL i ajd da udenem tu i Ferea bili na celu ovog brenda, on je imao neki smisao (foovorim  o garderobi)...ovo sve kasnije je cisto slepanje uz pozamasan marketing.

Rijanin izbor za Dior  - ni da komentarisem  :rofl:

a da otvorimo temu pa da nam objasnis sve ovo jer osim sto mi se svidja nabrajanje nisam bas stekla dojam da vladam razumevanjem  :girl_haha:

Unabebili

Nabrajala sam sve kreatore koji su radili u Dioru :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina