Main Menu

Šta volite da jedete?

Started by AnaK, April 17, 2015, 05:57:43 PM

Previous topic - Next topic

cici

Ja sam danas u to ime spremila sebi neki buckuris od povrca koji niko ne bi inace jeo a meni se svidja.

I meni se kuvanje ogadilo, rado bih jela suva leba samo da ne ulazim u kuhinju.

Lani

Meni se kuvanje gadi odavno, mislim ovo svakodnevno.

cici

Meni bilo kakvo, ali bukvalno. Ne mogu da se nateram ni deci neki slatkis da napravim.

Lani

Meni nije problem da pravim za rođendane, da smišljam neke večere i zezalice, to danima planiram, biram recepte, tražim neke nove po netu a i sam proces spremanja mi nije naporan. Ali ovo svaki dan pa to bukvalno samo kad moram.

cici

E meni je i to postalo problem, mada vise i nema prilike za tako  nesto a i da ima mrzi me.

Zumbulica

Meni je isto tesko da smisljam sta da spremam za tako neke prilike ili za goste ... bukvalno isti meni ponavljam jedno tri godine  :girl_haha: pull apart pogacu iz kuglica i mimoza salatu obavezno pa onda dodajem obicno isto, neko meso itd ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Quote from: cici on May 25, 2015, 02:32:58 PM
Ja sam danas u to ime spremila sebi neki buckuris od povrca koji niko ne bi inace jeo a meni se svidja.

E, ovo me zanima! Pričaj  :turpija:
Janko 23.7.2002.

cici

Ja sam danas stavila bukvalno sve sto sam imala. Na mladom luku sam prodinstala, nisam imala beli inace je lepse, sargarepu na listice, mladi krompir na kockice, sampinjone na krupnije kocke, papriku, brokoli na cvetice, secerac. Otprilike sve, dodala zacine po zelji i nalila sam sa jednom pavlakom za kuvanje i stavila parmezan. Ti ne moras ako ti se ne uklapa u rezim. Super je kad se stavi i krupno izmrvljeni sirovi indijski orah. Ukusno je i bez pavlake, samo dodaj vise zacina da bude ukusnije. Kratko se sve dinsta, ja volim da mi povrce nije prekuvano onda mi je otuzno. Ne svidja mi se sa boranijom. Mozes da dodas i odzumes sta god od povrca hoces ili necega vise da stavis ali je meni lepse kad ima bar 4 vrste povrca.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

:good: Ja bih sve to tako, samo bih izbacila tu pavlaku.

cici

Pa ko je na dijeti moze, ali moze da se doda i malo fete isto je ukusno pred kraj samo da se malo ugreje. Ne mora naravno.

AnaK

Hvala  :kiss1:
Sama sam sebi smešna, što zbog dijete što zbog štitne smem jedno 4 povrćke, i sve nešto čekam da se perfektno iskombinuju  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Pa iskombinuj to sto smes.

AnaK

Ma jasno, nego očekujem ne znam ni ja šta  :lol: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

senka

ja moram sa pavlakom, jedino tako mogu da progutam to povrce

sve vreme mislim na one zumbine palacinke  :balavi:
M.2000.
K.2003.
A.2006.