Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

draganaa

Ja ne planiram da budem ljubazna samo li pomisle da me ubede da se to nikako nije molo desiti. Ima da ih vijam dok mi ne vrate novac.  :D
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Glitter

Kad smo kod eksplodiranja Stivu je pre nesec dana eksplodirao nutri bullet. Spremao je neku super green supu za rucak za posao i pokusao da izblenduje vrelu supu. Jasno toplota nije imala gde da izadje pa je sve esplodiralo po celoj kuhinji i po njemu. Na stranu zeleni zidovi i plafoni opekotine koje je imao po sakama su bile jezive. Sad saniramo oziljke

draganaa

joooj...strasno....

i ja predpostavljam da se ispod poklopca napravio pritisak...tj. da se poklopac vakumski uhvatio za posudu i da se onda desilo to sto se desilo. Isto kao i kod Vas ...na zalost...
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Dacko

Pre dvadesetak godina to se dešavalo sa čitavom serijom nekih sokovnika ili multipraktika, šta li već behu, i znam da su me toliko naplašile priče maleroznih korisnika da dva slična, dobijena za svadbu, još stoje u nekoj kutiji, nisam imala srca ni da ih prosledim dalje pa da slučajno unesrećim nekog drugog ako su baš iz te loše serije.

kalimero

jao, draganaa, stvarno jezivo  :nokti2:
je l ima nekog pomaka sa reklamacijom za ovih par dana>?

kod mene roasted chicken, tj pecem celo pile u SC, thankx to glitti i njenom linku.... http://www.familyfreshmeals.com/2014/06/roast-a-whole-chicken-in-the-crockpot.html
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Moram ovo moram :clap:

Kod nas bbq chicken by sc

AnaK

Kako je ispalo Kalino pile?

Ja sam u eksperimentu bataci + krompir, namera mi je da donekle spremam u SC, posle da zapečem u rerni, utisci večeras.
Janko 23.7.2002.

Glitter

evo ja sam danas pravila kalino pile i moram da kazem da je savrseno
koristila sam gotovu mesavinu zacina koji se npr zove smoked paprika, piletu sam izvadila kicmu i stavila sam u sc na kugle od folije , bez tecnosti i ulja i ukljucila na high na 4 ipo sata (ovo je za pile koje je srednje velicine 1.4kg sirovo). i zaista nema potrebe duze od 4,5 sata.

savrseno, savrseno def cemo opet

Glitter

za kali znam da je umesto folie jstavljala krompire i sargarepu pa su se stopili ispod pileta pa je pravila sos

draganaa

Quote from: kalimero on October 10, 2016, 03:03:53 PM
jao, draganaa, stvarno jezivo  :nokti2:
je l ima nekog pomaka sa reklamacijom za ovih par dana>?

Mislim da cu se morati preganjati sa njima...Cekam pismeno odbijanje pa u da vidim sta se tu moze uraditi. Nyde mi popravku...tj..novi poklopac al da ja platim... >:(
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

AnaK

Janko 23.7.2002.

losmiNS

Quote from: Zumbulica on October 04, 2016, 02:56:24 PM
Meni je pre neku godinu puklo staklo na ugradnoj rerni kad sam je prvi put ukljucila ... iz servisa me covek ubedjivao da nije moguce, dok nisam prestala da budem ljubazna pa je priznao da je najverovatnije u pitanju fabricka greska. Dovoljna je vrlo mala pukotina na staklu koja promakne na nekom spoju npr. da kad se zagreje eksplodira.

losmiNS

Quote from: draganaa on October 04, 2016, 03:34:17 PM
joooj...strasno....

i ja predpostavljam da se ispod poklopca napravio pritisak...tj. da se poklopac vakumski uhvatio za posudu i da se onda desilo to sto se desilo. Isto kao i kod Vas ...na zalost...

Pozdrav, zena i ja smo upravo kupili isti krcko kao vas, ali nije nam stiglo nikakvo uputstvo koje objasnjava detaljnije opcije krcka. Videli smo i da drugi imaju opcije high i low a ovaj nema. Ima nekih 7 dodatnih opcija i opciju slow cook. Da li to znaci da ima samo AUTO opciju ili ne i da li ste do eksplozije 😐 bili zadovoljni. Sada ni sami ne znamo da li smo pogresili ili smo kupili ok stvar. Hvala

Glitter

Loshmi daj sliku link nesto da vidimo koji je slow cooker
Meni je sc jedna od boljih kucnih investicija
Upravo sam u fazi pravljenja dvonedeljnog menija i kombinovanja sa sto manje angazovanja oko pripreme obroka

losmiNS

Quote from: Glitter on October 27, 2016, 10:35:26 PM
Loshmi daj sliku link nesto da vidimo koji je slow cooker
Meni je sc jedna od boljih kucnih investicija
Upravo sam u fazi pravljenja dvonedeljnog menija i kombinovanja sa sto manje angazovanja oko pripreme obroka

http://www.colossus.rs/css-5235b-aparat-za-kuvanje-gurmanski-krcko-css-5235b?search=CSS-5235B
Evo linka isti je kao Draganin za koji je rekla da je poleteo poklopac :)
Najveci bezobrazluk je nedostatak detaljnog uputstva, ono koje je doslo sa krckom je smesno upali na ON ugasi na OFF i garancija se priznaje AKO!