Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

E jedva čekam utiske i tvoje recepte  :clap: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

NenaS

 :kiss1:

Najviše mi treba zbog ćuretine, ćurećih šnicli, koje su ovako uglavnom suve i žilave.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Ja sam sigurna da ćeš vrlo brzo proširiti namenu. A ja ću strpljivo čekati  :turpija: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Nama je hit bbq pulled chicken
Dalje bolonjez sos se lagano pretvara u lazanju
Gulas se lagano pretvara u neku verziju pastirske pite
Ovo sve za varijantu drugi treci dan a da nije ponovljeno jelo

AnaK

Sjajno!
Ja pokušavam za pulled opcije da nađem kombinaciju sosova koji nosu slatki, mojima se bbq baš ne dopada :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Meni je uspeo pasulj :rofl: Doduse, jednom, pocetnicka sreca... drugi put bas i nije :lol:

Glitter

Quote from: AnaK on November 21, 2016, 09:06:16 PM
Sjajno!
Ja pokušavam za pulled opcije da nađem kombinaciju sosova koji nosu slatki, mojima se bbq baš ne dopada :girl_sigh:
meni isto ali ja presecem sa cole slaw

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Glitter

Moj je prost analog i nista fensi
Moram da prekucam mozda bude korisno. Napravila sam dvonedeljni meni iskljucivo sc radnim danima i kuvanje vikendima. Ovo radnim danima je prilagodjeno meni koja imam jako malo slobodnog vremena za pripremu

NenaS

Ponosna vlasnica krčka od 6.5l :clap: Našli smo ga u Home center-u po 3990 din, ali sa 10% popusta smo ga uzeli (penzionerski popust  :-X)

Sad ću odmah da operem posudu i idem da eksperimentišem, ništa ekstravagantno http://www.volim-meso.hr/gulas-od-juneceg-repa/ u varijanti ćurećih šija (po strukturi podsećaju jako na repove).
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Sjajno  :clap: Da vas dugo i lepo služi i ukusno hrani  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

NenaS

#266
Hvala, hvala!  :bighug: :kiss1:

Skroz sam modifikovala recept, stavila sam 3 srednje šargarepe, koren peršuna, koren paškanata (celer nisam imala, a zaboravila da kupim), 3 veća crna luka krupnije isečena (umesto praziluka), 4 čena belog luka, lovorov list, majčinu dušicu, ruzmarin i nalila 2dl crnog vina, 4dl tomatina i pošto nije bilo dovoljno tečnosti 4dl supe od kocke. Kuva se na high. Planiram da ga ostavim tako noćas, bar 8 sati. Trebalo bi da se na kraju lako otkosti i da ostane dovoljno safta za gulaš.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

disco2000

Ostavices na high ili low? I super, javljaj sta kuvas.

Probala sam podvarak danas, zadovoljna sam...

NenaS

Planiram da ostavim na high, a vi mi recite ako grešim.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Ja mislim da je okej, pošto treba toliko dugo da se kuva po vrsti mesa.
Janko 23.7.2002.