Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Strasno, strasno,  nemam reci :girl_sad:
:kiss1: te
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Elanor

meni je drago sto nisi ostala u bolnici :-[
koliko sam ja videla, jedna od velikih boljki zdravstva u srbiji je da ne postoji nikakva interdisciplinarnost, svako gleda samo svoj cosak. da si ostala, lezala bi na jednom odeljenju i bez mnooogo jake veze te ostali ne bi ni pogledali :(
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Dacko

Nažalost, mnogo su česte te priče i takva nezainteresovanost.
Nadam se da ćeš se uz pomoć tih skenova i prijatelja koji će ih pogledati nekako izboriti za pravu dijagnozu, pa onda i za rešenje problema. :bighug:

Vila

Mnogo sam na ove dosadašnje privatne preglede potrošila, ne mogu više :(
Ja razumem da neko nešto ne vidi ili ne zna, ali kako da nađem onog ko će znati?
Na urgentnom sam bila u nedelju, i vratila se kući.

Dođe mi da krenem da hodam, da šetam, dok ne kolabiram, majke mi, i kad kolabiram da zovemo hitnu.
Elanor, a kako da nađem rešenje - ja se s tobom slažem, ali i dalje stoji to da mi je bolnica delovala kao jedino logično rešenje. Ali očigledno se ni oni ne pretržu da zagrebu dalje, čim nije "njihovo"....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Elanor

zasto su te poslali u gradsku?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Quote from: rafa on October 01, 2015, 03:57:09 PM
Vilo draga, nemam savet, mnogo mi je zao sto ne mozemo nikako da pomognemo  :( :bighug:

Bas su...nemam reci....shvatam da je situacija kakva jeste, da nemaju mesta, sredstava, materijala....ali ako ti pacijent kaze da je danima na ivici kolabiranja, da je sve losije i da nista nije nadjeno a radjeno je dosta toga.....
ne znam sta da kazem stvarno.  :(

Isto ovako razmišljam, zar ne mogu da prepoznaju bre kad je nekom stvarno loše, odakle im hrabrosti da ga puste nazad kući?  :girl_cray:
Grlim te jako.  :bighug:

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vila

Jutros je dr bila u fazonu: Dragiša Mišović je izgubio dosta lekara, Klinički je stalno pun - ajde, kao Gradska je dobra... Zato su me tamo slali.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lukina mama

Luka ,09 April 2005

Elanor

mama se leci na hematologiji u gradskoj. korektno, ali samo odradjivanje, bez ikakve zainteresovanosti ili nedajboze empatije. da nije iz aviona jasno sta je, ne bi je ni pogledali. a za sva ispitivanja salju na klinicki, jer nemaju dozvolu/mogucnosti da ih rade u gradskoj.
ja imam previse losih uspomena na tu bolnicu pa verovatno nisam merodavna, ali bih u tvom slucaju, ako budes hospitalizovana birala sve samo ne gradsku
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

moja sestra je prosle godine isla kod hematologa u ured u zemunu, drka se bas potrudila oko nje, dosla joj je sa groznim rezultatima gvozdja i eritrocita i trudna

Unabebili

:wall: :wall: :bighug: :bighug: :bighug:

Ja ne verujem sve i da kolabiras da bi te u UC hospitalizovali,
nego bi ti uradili ekg, eeg, pritisak  izmerili, uradili enzime , dali ev infuziju i pustili kuci sa preporukom da odradis sve sto si vec uradila  :shout:

Stvarno ne znam ni sta da kazem, sem da grlim jako  :bighug: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Xe

Nemam savet, mogu samo da  :bighug:  da pronađete nekog zainteresovanog da te temeljno pregleda.
Na Internoj negde, da ti odrade sve moguće nalaze
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Praslin

Sistem uopšte ne funkcioniše  :girl_sad:
Da se što pre reši  :bighug: :bighug: :bighug:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco