Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Quote from: Elanor on October 06, 2015, 12:05:24 PM
naravno da treba da radis i jedno i drugo.
ja ne verujem u premor/stres opise, iza svega postoji organski razlog, ali taj organski razlog se ne mora uvek leciti medicinom (a ni uvek znati). sigurna sam da kod tebe telo moze samo da se izbori, samo treba da naucis kako da ga 'usmeris' :kiss1:
I ja ovako mislim  :bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Vila

Popih svoje prve homeopatske lekiće upravo :girl_haha:
Kakva katarza danas.... Tri sata smo pričale, ostavila je na mene vrlo jak utisak, vrlo se detaljno unela u svu moju problematiku, a ja sam se toliko ispraznila pričajući s njom.... Lekar i psiholog :innocent:
Predstoji mi ozbiljan zadatak da se sobom dobro pozabavim, da opet razmislim dobro o prioritetima, i da ne dozvolim opet da toliko stresa uđe u moj sistem.
Koji god da je organski razlog za ovo što mi se dešava, ja sam ga višestruko pojačala ignorisanjem i pristiskom na svoj organizam.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Janko 23.7.2002.

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Nanny Ogg

:bighug: Bićeš ti nama uskoro opet ona stara  :kiss1:

Ajte zene, ne dram'te

Margarita

draganaa

Quote from: Vila on October 06, 2015, 07:18:19 PM
Popih svoje prve homeopatske lekiće upravo :girl_haha:
Kakva katarza danas.... Tri sata smo pričale, ostavila je na mene vrlo jak utisak, vrlo se detaljno unela u svu moju problematiku, a ja sam se toliko ispraznila pričajući s njom.... Lekar i psiholog :innocent:
Predstoji mi ozbiljan zadatak da se sobom dobro pozabavim, da opet razmislim dobro o prioritetima, i da ne dozvolim opet da toliko stresa uđe u moj sistem.
Koji god da je organski razlog za ovo što mi se dešava, ja sam ga višestruko pojačala ignorisanjem i pristiskom na svoj organizam.

Super je sto si resila da probas  problem resiti  homeopatijom. I slažem se da su oni i lekari i psiholozi.
Naravno i tvoj pozitivan stav znači puno.  :clap:
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

Vila

Pucaju me lekići danas :crazy:
Rekla mi je da će biti uzburkano, kad lek proradi, ali baš sam  :crazy:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

U kom smislu te pucaju draga?  :bighug:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Vila

Pa imam neke napade lošeg raspoloženja, plakanja... Valjda i lek i sva ona priča juče koja me je podsetila što sam ovakva :'(
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.