Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

Pepi

Xe

:bighug: Daj sebi vremena i polako  :bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

Vilo, na dobrom si putu :bighug: :bighug: :bighug:

Quote from: Elanor on October 06, 2015, 12:05:24 PM
ja ne verujem u premor/stres opise, iza svega postoji organski razlog, ali taj organski razlog se ne mora uvek leciti medicinom (a ni uvek znati).
A ja sa godina baš vjerujem da psiha (premor/stres) može da dovede do ovih stanja.
Ranije sam bila skeptik.

Vila

hvala :kiss1:
za mleko mi reče i homeopata.
a jaja sam na nekom spisku našla kao hranu bogatu gvožđem :ces:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

odustali smo od spa odmora ovog vikenda, biće kasnije... nisam ja baš za duže ture.
a i ksenija ide na Marčela sutra, treba neko da je vodi i odvodi.....mislim, pod neko podrazumevam mm :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

kalimero

Quote from: Vila on October 09, 2015, 12:06:52 PM
a jaja sam na nekom spisku našla kao hranu bogatu gvožđem :ces:

pa zumance  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

zumance, musmule, dzigerice, orasasti plodovi

vojka

ako se dize hranom gvozde onda iskkjucivo crveno meso. svinsjko telece kinjsko i sl
ja dam protivnik dhigerica
a iz povrca nam je teskk da aosorbujemo gvozdze
naravni uzimanje gbozfha iz hrane nekada tj kod nekih ljudi ne fervera
stag od jeli jer im fali dodatak koji teeba njihov sosptveni zeludac da izluvi
kakk bi se taj kompleks apsorbivao u crevima
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Vila

Ja sad pijem gvožđe, nravno, a meso jedem i inače, sad posebno..
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Vockica

Vilo sad sam se setila...rekla sam i Gashi za njenu sestru...dobila sam od neke zenice recept za imunitet..nikako deci da napravim..
livadski med+dva limuna sa korom ali bez koscica:))+ 500gr cuvarkuce= sve izblendiras. U to dodas dve kasike propolisa i 50g rendanog djumbira. Tri puta dnevno po kasiku. Zena se kune da dize iz mrtvih :)
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Unabebili

Vilice, bice i spa...

Za podizanje gvozdja kazu da je kakao fenomenalan, ja sam ga uzimala, ali sad vise ne znam sta je realno pomoglo...

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

znam da za bebe obavezno kazu nikako mlecni proizvodi u istom obroku sa namirnicama iz kojih uzimamo gvozdje
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Quote from: Vila on October 09, 2015, 12:56:19 PM
odustali smo od spa odmora ovog vikenda, biće kasnije... nisam ja baš za duže ture.
a i ksenija ide na Marčela sutra, treba neko da je vodi i odvodi.....mislim, pod neko podrazumevam mm :girl_haha:

Meni bilo bzvz da ti kažem ali, sad kad ste već i sami tako odlučili, mislim da ti je bilo prerano za takve akcije. Gde god da se ide i koliko god da je blizu, ipak je to odlazak iz kuće, pakovanje, put...
Tebi treba sad bukvalno da što manje mrdaš i skupljaš snagu, da vidiš da se očitaviš što pre a biće svega kad malo živneš.  :kiss1: