Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

Dacko

Navijam da je pogodila uzrok i da će sve krenuti nabolje što pre. :bighug:

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

stacka

Vilo, radujem se sa tobom i zaista se nadam da je to resenje  :clap:
I dalje me cudi sto onaj kardiolog koksaki uopste nije uzeo u razmatranje, mislim da smo to i komentarisali. Kako god, bitno je da ide na bolje :clap:
:kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Margarita

Quote from: Dacko on October 15, 2015, 08:21:23 PM
Navijam da je pogodila uzrok i da će sve krenuti nabolje što pre. :bighug:

ovako i ja mislim, draga :bighug:

Deda

Quote from: stacka on October 15, 2015, 08:53:24 PM
Vilo, radujem se sa tobom i zaista se nadam da je to resenje  :clap:
I dalje me cudi sto onaj kardiolog koksaki uopste nije uzeo u razmatranje, mislim da smo to i komentarisali. Kako god, bitno je da ide na bolje :clap:
Isto , moja drugarica jojoj sam letos bila kuma se maltene potpuno isto osecala od koksakija
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

:clap: :clap: :clap:  da sve krene nabolje  :bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Najbitnije je da je utvrdjeno sta je. A drzim fige da ta terapija pomogne.
Bas si se namucila, samo neka sad sve krene na bolje. :bighug:
Old enough to know better, but too young to care.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

rafa

Vilo, imam nekoliko bivsih kolega kojima je kvantna medicina jako puno pomogla u raznim nekim sferama i problemima.

Nadam se da je dijagnoza tacna i da ce pomoci, meni sve zvuci veoma logicno  :bighug: :bighug:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Vila

I meni sve zvuči vrlo logično, više ljudi koje znam je to probalo i radilo je, sad samo da sačekam da vidim da li se zaista oporavljam, i da primenjujem savete koje sam dobila.
Mm me zeza, kaže, Tesla ne može da omane :rofl: Pošto doktorka kaže da je ovaj princip osmislio Tesla, a drugi samo razvili aparat. Kune se u Teslu :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

draganaa

Quote from: Vila on October 15, 2015, 07:14:13 PM
Da dodam - ne mogu da verujem koliko sam skrenula u alternativu :rofl:
:clap: :clap: :clap:

Quote from: Vila on October 15, 2015, 07:14:13 PM
Pitala sam je zašto mi niko nije tražio test na koksaki, kad su simptomi takvi, rekla je da njega ima veliki broj ljudi, i da ne šalju na testiranje jer je test skup, a leka realno nema, i onda izbegavaju da ga pominju.... Antivurusni lekovi slabo rade, sem nekih koji su jako skupi, i kojje čuvaju samo za odabrane....

Kad je u pitanju koksaki...oni zapravo lece samo posledice koje nastaju...

Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

jel

jao Vilo drzim fige najjace da se oporavis  :bighug: :bighug:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Unabebili

Vilice, ja verujem u alternativu, stvarno verujem.
I to sto je mi ne poznajemo ( i najcesce i ne priznajemo) , apsolutno ne znaci da ne deluje i da ne pronalazi mnoga resenja za mnogo bolesti za koje se moderna medicina dvoumi ili nagadja.

Cini mi se da najzad mozes da se uhvatis za nesto konkretno i krenes odatle.

I ja bih za pocetak insistirala nekako da ti se odradi analiza na sve te pobrojane viruse i da se oni potvrde.

Mada verujem da ce jako puno toga ova dr da resi i bez "zvanicne" potvrde.  :bighug:

Sta ti je dala kao trapiju/preporuku/savet?  :bighug:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Unabebili

Analiza na koksaki je 2000 dinara u Konzilijumu.

I dalje mislim da treba da pocnes da uplacujes sebi Uniqa osiguranje 20 eura mesecno,
jer ce ti analize ocigledno biti potrebne cesce u sledecih par meseci,
pa da ne bi pucala debele novce za sve to bolje da se resis za Uniqu i njihovih sasvim solidnih 1000 jura za 10 meseci koje ces rasporediti prema svojim potrebama...

izvini ako sam dosadna, ja iz najbolje namere  :-[ :bighug: :bighug:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vila

Dr mi je već uradila terapiju, jer se kvantnom  radi i dijagnostika, i potom se radi program čišćenja. Ima na sajtu, ja ne znam da objasnim :girl_haha:
Sad sam na dijeti protiv gljivica, i pijem ulje divljeg origana. Gvožđe pijem i dalje, i njegova apsorpcija će se popraviti kad sredim creva dijetom, kada se obnovi sloj u crevima koji je uništen virusima i potom zacementiran gljivicama....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina