Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

jel

Celijaklija moze da bide ozbiljan uzrok anemije
My name is Luton, Robin Luton :lol:

kalimero

kako se uopste otkriva celijakija?
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Elanor

mileni su radili i testove na celijakiju, iz krvi.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Konačno rešenje. Valjda. Nadam se :)

Bila sam danas na pregledu kod dr kvantne medicine http://www.ordinacija-talasi.com/
Moja šefica već par godina ide tamo, i vrlo se teško zakazuje, jer su večito svi termini popunjeni. Sticajem okolnosti, ili proviđenjem, ko će ga znati, bila je na odavno zakazanoj terapiji u utorak, i videla da imaju slobodan termin danas, jer je neko otkazao. Zakazala ga je za svog sina, ali pošto imaju dva mesta za dijagnostiku i za terapiju, predložila je meni da vidi mogu li ja da upadnem, i moglo je :clap:

Dakle, moj organizam se borio sa nekoliko jezivih virusa, od kojih je najgori koksaki. Našla je i epstein barr virus, i citomegalovirus, i herpes, i varičela zoster, i neki borna, zbog koga sam imala kako kaže energetski blokiranu kičmu (napada neurosistem)...
Imam i gomilu gljivica. Upale od virusa i gljivice su mi sredile creva, zbog čega imam anemiju, a ova grozna slabost i ostali simptomi su od koksakija i ekipe... Posle dijagnostike mi je uradila i terapiju. Trebalo bi da sam se sada rešila virusa, a zbog gljivica treba da držim posebnu dijetu naredne dve nedelje, i da pijem ulje origana.

Sve u svemu, osećam olakšanje, i nadam se da sve ovo ima smisla, i da je ta terapija realna.... Videćemo kako ću se osećati narednih dana, i ima li sve ovo smisla.

Šefica mi je pričala da se ona u početku, kad je na kvantnu krenula, navikavala, nije baš od starta bila spremna da veruje da li radi, ali kod nje je radila...

Nemam nikakve alergije, sem na buđ i kandidu. nisam odreagovala ni na metale, ni na kućnu hemiju, ni na razne druge alergene i štetne materije, ali virusi i gljivice su harali mojim organizmom.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

Da dodam - ne mogu da verujem koliko sam skrenula u alternativu :rofl:

Dr ima svoje mane, "malo" je opsednuta teorijama zavere, ali neke stvari koje priča imaju vrlo smisla....
Red priče o meni i mojoj situaciji, red priče o farmaceutskoj mafiji koja nam zavaljuje loše vakcine, pa objašnjenje kako radi aparat, pa malo o Tesli, i taaakooo :girl_haha:
Pitala sam je zašto mi niko nije tražio test na koksaki, kad su simptomi takvi, rekla je da njega ima veliki broj ljudi, i da ne šalju na testiranje jer je test skup, a leka realno nema, i onda izbegavaju da ga pominju.... Antivurusni lekovi slabo rade, sem nekih koji su jako skupi, i kojje čuvaju samo za odabrane....

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Nanny Ogg

Neka je i teoretičarka zavere, samo neka radi pos'o :bighug: :kiss1:

Jel ima šanse da još neki dan ostaneš kod kuće, dok ta terapija malko ne prodeluje?

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Sjajno, nadam se da je to to, i jedva čekam naredne izveštaje  :clap: :pljucka:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

nelly

vilo :bighug: procitala sam citavu temu  :girl_sad:
kako si se namucila draga  :kiss1:
nadam se da ce sve biti bolje sad
koliko je samo devojaka pominjalo taj virus...
i zaista je divno i ohrabrujuce imati ovakvu podrsku  :girl_in_love:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Vila

Ovakva podrška me je i držala svo ovo vreme, šta bih ja bez mojih devojaka :love32:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Lani

Joj daj Bože da je to to i da sad krene na bolje.  :bighug: :kiss1:

kalimero

vilo, sad da krene nabolje  :bighug: :bighug: :bighug:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dada

Vilice, ovo je vrlo slicno onome sto sam ja ljetos radila i nadam se da ce da ti bude ekspresno bolje kao i meni :clapping: :kiss1:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

disco2000