Main Menu

Vilin remont

Started by Vila, September 21, 2015, 10:47:23 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Hormoni su ti malo niži T4, a malo viši TSH nego što bi bilo za godine optimalno, ali sigurno ne mogu da budu uzrok tako lošem stanju  :kiss1:

Ajd napiši sve simptome, da ih vojka vidi na jednom mestu, i da ja pošaljem kumi. Obe su sjajni dijagnostičari, možda im nešto sine  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Da nema neke veze sa ravnotezom?

Margarita

Lani

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

Vilo, nemas nikoga da podje s tobom na preglede?

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

vojka

Vilo cini mi se da si spominjala gastroentereologa
Mislim da je prvo na sta treba sledece da odes kod njega
Da slycajno ne postoji neko okultno (skriveno ) krvarenje u crevima
Pre njegovog pregleda ( on ve verovatno na uz gasyroskppiju, kplonoskopiju da ye posle)
Daj stolicu na analizu, da Nema skrivene krvi u njoj
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

vojka

Ako gastro iskljuci moguce razloge anemije
Onda kod hematologa to je sledeci korak
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Vila

Ja više i ne znam koliko moje prethodno stanje ima veze sa ovim što mi se sada dešava.
Pre dva meseca su mi krenule mučnine, umor, česta žeđ, često sam se budila noću.
Krvna slika je utvrdila da je šećer ok (ogtt) ali da sam anemična. Krenula sam sa sa gvožđem i folnom, ali nije mi bilo bolje.

od petka mi je počela potpuna malaksalost. danas već nisam smela da idem sama, mm me vozio na injekciju i odvezao decu. Doći će da me vodi kod kardiologa.
Lupa mi srce, a kad radim bilo šta fizički, tu sad spada i hodanje po kući, mišići otkazuju poslušnost, kreće i vrtoglavica, srce se ubrzava, osećam ga kako lupa. Kad to krene pokušavam da dublje dišem, da se smiri, ali zapravo nema efekta...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

Vojka, to sam radila pre mesec dana, test na okultna krvarenja je bio negativan.
Ginekolog je posle ddetaljnog pregleda rekla da sam s te strane ok.
Hormoni štitne su ok.

Ovo je sad prejaka malaksalost za anemiju, po jučerašnjoj krvnoj slici gvožđe je preško 6, sad sam već to malo popravila...
Ovo lupanje srca me najviše brine sad

Rekla sam mužu, danas kad završimo kod kardiologa, ako ni on ništa ne kaže, da me vodi na urgentni i da ne idem odande dok ne nađu šta je
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Pepi

vojka

Nema efekta jer su ti eritrociti prazni, nemaju dovoljno hemoglobina, Fe u sebi
Da prenose kisepnik
Srce I misoco I mozak ti ne dobijaju dovoljno O2
Pa srce radi brze, to osecas kao lupanje, pokusava da nadoknadi to sto fali kiseonik
A I ono samo dobija manje hrane a radi jace
Pa dublje dises Ali problem je u toke sto Nema sta da nosi Taj kiseonik kji udahnes
Dakle, prvo stolicu na anlizu da Nema krvi
Pa kod gastroenterologa, dobrog nekog,
Pa ako on iskljuci gastro bolesto
Kod hematologa
:bighug:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

vojka

Poenta je da to gvozde bude u eritrocitima, dakle da su McV I MCHC dobri
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012