Main Menu

Kozmetika za telo

Started by Lani, May 19, 2009, 09:31:38 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Hoćete da imamo temu o mlekcima, kupkama, sapunima...?
Danas sam natrčala na mleko za telo koje miriše na more  :innocent: tačnije na Coppertone ulje za sunčanje od kokosa koje ja obožavam  :balavi:
Potpuno sam oduševljena  :girl_in_love:

Finalina

maxic

Quote from: Lani on May 19, 2009, 09:31:38 PM
Hoćete da imamo temu o mlekcima, kupkama, sapunima...?
Danas sam natrčala na mleko za telo koje miriše na more  :innocent: tačnije na Coppertone ulje za sunčanje od kokosa koje ja obožavam  :balavi:
Potpuno sam oduševljena  :girl_in_love:

Uh tacno znam taj osjecaj, mene miris kokosa ili bilo kog mlijeka za suncanje baci nazad u djetinjstvo.... Nevjerovatno.. Prije par sati ih mazala, i o tome razmisljala...
Mlijeko za tijelo, trenuton neko VS iz Angels kolekcije, mislim da se zovne Heavenly. Kupka, kako koja, trenutno neka Dove zuta sa peeling mrvicama- kako sam ovo fino objasnila
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Super tema.Ne volim kokos.Trenutno imam Garnier mleko za telo, ono novo što više hidrira.Za tuširanje volim miris citrusa ili nešto sveže.

Lani

Quote from: maxic on May 20, 2009, 01:11:09 AM
Uh tacno znam taj osjecaj, mene miris kokosa ili bilo kog mlijeka za suncanje baci nazad u djetinjstvo.... Nevjerovatno.. Prije par sati ih mazala, i o tome razmisljala...
Mlijeko za tijelo, trenuton neko VS iz Angels kolekcije, mislim da se zovne Heavenly. Kupka, kako koja, trenutno neka Dove zuta sa peeling mrvicama- kako sam ovo fino objasnila

Kod nas nema da se kupi Victoria's Secret kozmetika  :girl_sad:

cici

Nema, a baš divno miriše.

Finalina

Lani @ da znas da je Yves Rocher kokos mleko izuzetnog mirisa ( radnja u Sava Centru, kod kafica sa velikim sankom )

Finalina

koristim pantenol (pena i krema ) , ali uredno gledam & kupujem i druge proizvode ( sve u nadi da cu ih i koristiti )  :turpija:  ... pre nekoliko meseci sam kupila deborah-bioetyc samo radi dobrog mirisa ( dva puta sam ga koristila )  :hm:

Lani

Quote from: Finalina on May 20, 2009, 04:52:08 PM
Lani @ da znas da je Yves Rocher kokos mleko izuzetnog mirisa ( radnja u Sava Centru, kod kafica sa velikim sankom )

:kiss1:

aleks

Sva body shop super mirisu, samo su preskupa. Castila sam se skoro nekim body butter od papaje, divota.
Trenutno koristim i neko Garnier mleko za telo...ne mirise uopste.
Probacu ive roche. Njihovo mleko za skidanje sminke mi nesto ne odgovara...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Finalina

obozavam Satsuma - Body Shop  :good:  penu za kupanje, sve njihovo od vanile i jos dosta toga  :D

Dobila sam od prijateljice za rodjendan na poklon kolekciju za telo  http://www.helan.it/inglese/prodotti.html  , kaaako dooobro mirise  :girl_in_love: 

Lani

Body shop body butters  :girl_in_love:
Ne zna se koji je lepsi.

AnaK

Ima li ove Helan kozmetike kod nas?
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Quote from: cici on May 20, 2009, 03:39:48 PM
Super tema.Ne volim kokos.Trenutno imam Garnier mleko za telo, ono novo što više hidrira.Za tuširanje volim miris citrusa ili nešto sveže.

Sve isto ovako
Osim sto nemam Garnier mleko sto vise hidrira, nego ono zuto, za zatezanje koze. Mirise na limun i super je :)

Ajte zene, ne dram'te

Finalina

Helan se prodaje u apotekama