Main Menu

Kozmetika za telo

Started by Lani, May 19, 2009, 09:31:38 PM

Previous topic - Next topic

Lani

cici

Quote from: Nanny Ogg on May 22, 2009, 04:44:09 PM
Ja ni u kom obliku :stop:

Nego, znate sta sam skoro probala i bas mi se dopalo? Neki Alverde (to je ona DM kozmetika) piling-gel za tusiranje, kao protiv celulita  :lol: sa limunom i ruzmarinom. Predivno osvezavajuce mirise  :girl_in_love:
Doduse, nema pojma da uklanja celulit, ali za to mozemo i posebnu temu  :girl_haha:
Super su.Imam i ja neki piling sa mirisom pomorandže, u tubi je.

Finalina

Quote from: Nanny Ogg on May 22, 2009, 04:44:09 PM

Nego, znate sta sam skoro probala i bas mi se dopalo? Neki Alverde (to je ona DM kozmetika) piling-gel za tusiranje, kao protiv celulita  :lol: sa limunom i ruzmarinom. Predivno osvezavajuce mirise  :girl_in_love:
Doduse, nema pojma da uklanja celulit, ali za to mozemo i posebnu temu  :girl_haha:
jutros sam ga koristila (ja sam ga kupila zato sto je limun, da bih tek kasnije provalila da je to piling gel  :-[  i da je protiv celulita, sto je nekako ispalo najbolje  :D  ) .... ma nema veze za celulit, ali to je druga tema

Da, predivno mirise  ;)

Nanny Ogg

A, pa i ja sam ga kupila prvo zbog mirisa  :rofl:

Ajte zene, ne dram'te

cici

Kad kupujem te stvari vodim se iksljučivo mirisom.Kupila sam novi Niveino ulje za tuširanje sa mirisom lotosa, predivno miriše.Piše da je ulje ali ja nisam primetila.

:ph34r:

i ja sve njuskam.. ali uglavnom ljeti experimetisem i onda se mackam raznim laganim mirisljavim zezalicama ... a tokom zime nema mnogo experimetisanja, koza mi je suva i jedino mi prija one and only

apsolutno divan i nezamjenjiv  :) ... sto bi se reklo i dise i mirise :lol:

Finalina

Evo malopre sam probala gel za tusiranje i body buter iz kolekcije Helan, sto sam je malo ranije pomenula . Dakle, ljudi moji, taaako dobro mirise  :girl_in_love:  . Ujutro cu da probam i miris.
Ovo su izgleda one mirisljavice posle kojih vam i posteljina ostaje mirisna.

Finalina

Probala sam i miris. Fenomelan je.
Ovo je prava stvar za leto, za mene

Lani

Moram da probam Helan  :girl_in_love:

Finalina

Lani

Sad u trudnoći sam još više opsednuta mackanjem i isprobavam sve i svašta.
Preporuka kao vrata za St. Ives whipped silk, ima ga u Liliju.  :girl_smile:

cici

Od kad nisam videla njihove proizviode.

nelly

ja sam se zeznula i kupila Cliven mleko za telo  :wall:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Finalina

da podelim sa vama nesto predivno i premirisno ( dobila sam na poklon "Tutti Frutti body mousse Mango & Peach"),  pogledajte ovde http://www.farmona.pl/english/Body-care/Tutti-Frutti/ ( ne znam da li se ponavljam )

Glitter

jao ja bih taj tuti fruti jela  :lol:

ali mi je predivan onaj happy hippy koji si mi poklonila  :love32: