Main Menu

Kozmetika za telo

Started by Lani, May 19, 2009, 09:31:38 PM

Previous topic - Next topic

Dusica

A da li ima neka kozmetika koja ne izaziva apsolutno nikakvu reakciju na kozi? Ja koje god mleko da sam probala, imala sam katastrofalni svrab. Narocito ako se istusiram uvece pa namazem, po celu noc se cesam.
Jedino je Dove intenzivna krema imala malo manje reakcije ali sve ostalo, uzas :(

Bebel

Lani imam bas to mleko!!
I jedno sa krastavcem, ista firma, zeleno slicno pakovanje. Divno je osvezavajuce.
Lav 05.10.05.

Finalina

Dusice, mozda bi mogla da probas Avene, preporucljiv je za osetljivu kozu.
Mada i pored svega ja najvise volim pantenol penu  :innocent:

Gost51

ne volim mlijeka
a li volim gelove za tusiranje koji su osvjezavajuci
i sve ove nove sa krastavcima :)

Finalina

za decu sam koristila l'erbolario (kupuje se u apotekama) .... oni takodje imaju fantasticne mirise ( probala sam samo decije preparate, a i muska linija im je iygleda dobra bar sudeci po mirisu onoga sto je MM koristio ponekad )

Bebel

ja sam malo freak za ta mleka i gelove za tusiranje. Puno mi je kupatilo toga. Koje cu koristiti varira od raspolozenja i vremenskih uslova :lol:
Za dobro raspolozenje, razbudjivanje, svezinu i toplo vreme tu su gelovi i kreme sa krastavcem, brusnicom, hibiskusom, morskim algama, pomorandzom...  :clap:
Za milinu u bilo koje vreme tu su slatkasti mirisi cimeta, meda, mlecni, kokos, avokado...  :girl_in_love:
Za hladno i tmurno ili ti slatkasti ili oni hranljivi sa alojom, shea butter, lavandom, cocoa butter...   :lazy:
imam i dva gela iz body shopa ... jedan je neki zen a drugi neki ludo razbudjujuci koji se zove nesto tipa afterparty  :dance1:

tako da...nisam vam ja bas skroz normalna :girl_cray:
:lol:
Lav 05.10.05.

AnaK

Quote from: Finalina on May 22, 2009, 02:42:53 PM
Helan se prodaje u apotekama

Thx. Pogledaću. Imaju liniju za kuperozu čije začetke izgleda da imam.  :hm:
Janko 23.7.2002.

Kafica

Quote from: maxic on May 20, 2009, 01:11:09 AM
Uh tacno znam taj osjecaj, mene miris kokosa ili bilo kog mlijeka za suncanje baci nazad u djetinjstvo....
:girl_in_love: Evo, sad mogu da ga osetim u nozdrvama....
Mada ne volim kreme i kupke ni sa kokosom ni sa medom...

Trenutno koristim Balea young od jagode i Oriflame grožđe i ehinacea (Oriflame i ovu kremu za telo). A od mleka još i Nivea ginko, shea puter & vit E i maznem Anine Sebamed ponekad  :-[ (posle depilacije na pr. )
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Gost51

ne volim vaniliju, med, nista slatko
gadi mi se

Nanny Ogg

Ja samo ne mogu da podnesem kokos i kombinaciju med+mleko.
Sve ostalo moze :)

Ajte zene, ne dram'te

cici

Quote from: jackie on May 22, 2009, 03:36:11 PM
ne volim vaniliju, med, nista slatko
gadi mi se
Quote from: Nanny Ogg on May 22, 2009, 04:13:10 PM
Ja samo ne mogu da podnesem kokos i kombinaciju med+mleko.
Sve ostalo moze :)
Isto i kod mene, samo što ja ne volim ni preterano cvetne, ruže na primer  :lol:

Lani

Ja kokos ne volim u kolačima, u kozmetici može  :girl_smile:

Nanny Ogg

Ja ni u kom obliku :stop:

Nego, znate sta sam skoro probala i bas mi se dopalo? Neki Alverde (to je ona DM kozmetika) piling-gel za tusiranje, kao protiv celulita  :lol: sa limunom i ruzmarinom. Predivno osvezavajuce mirise  :girl_in_love:
Doduse, nema pojma da uklanja celulit, ali za to mozemo i posebnu temu  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

Lani

QQ šta će tebi preparati protiv celulita?  :krsti:  :lol:

Nanny Ogg

Pa da ga uklonim  :ljut:

Bez zezanja, ja jesam mrsava, ali celulita imam kol'ko 'oces...Cak mnogo vise nego neke moje bucmaste drugarice  :girl_cray:

Ajte zene, ne dram'te