Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Deda

A i najlepse jre, pustaju li dobru muziku ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dawn

Quote from: aleks on May 24, 2016, 07:36:54 PM
Dawn, cujemo se za kafu? Trebalo bi da smo tu. To je 4.?

A sto sw tice letovanja, isto kao Dawn i Elanor. Mrzi me da gledam i tražim, eto to mi je. Na odmor cemo u julu, pa mozda skoknemo do Grcke na nedelju dana  :crazy: kod nas je najkomplikovanije cuvanje...pa ko ce da ga odvede, a kad cemo mi, a ko da ga vrati i da ga cuva to malo pred skolu  :shout:

11.-12. smo kod vas :) cujemo se obavezli

Mirka

Quote from: prevodilica on May 24, 2016, 07:38:08 PM
Mirka, koji apartman ste vi rezervisali? Mi smo trebali da budemo u prizemlju, ali pošto nema gužve, gazda nam je sam odmah ponudio 3, to je četvorokrevetni, tako da imamo i krevet viška, taman da se nabacaju stvari na njega :lol:
Ako sam lepo shvatila mm-a, četvorokrevetni na spratu.
Znam da me je pitao da li da uzmemo sa dva bračna ili bračni i dva zasebna. Mislim da sam rekla sa dva bračna, da se njih dvojica gurkaju međusobno  :rofl: tj da, ako je moguće, Todor ne ispada iz kreveta.
Jesi li zadovoljna?
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Mirka

Ajoj, kako sam ga sročila ispade da te pitam jesi li zadovoljna mojim odgovorom  :lol:
Jesi li zadovoljna vilom i uslovima?  :kiss1:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

disco2000

prevodilica

Jesam, svim sam zadovoljna, ali ja sam skromna žena :lol: :rofl:
Mi smo možda baš u tom apartmanu, imamo bračni i 2 singl kreveta, zasebnu terasu, što se meni sviđa, da manje smetamo ostalima. Čisto je i očuvano sve, danas nam menjaju posteljinu, blizina marketa i plaže velika prednost.
Jedino što se nadam da će vam dopuniti sudove, moja deca i ja smo već uspeli da razbijemo jedan tanjir i šolju :rofl:

Deda

Mirka, to je to , taman sto ti treba, nikakav luksuz ali cisto, pristojno, prostrano , blizu plaže, ima dvoriste i  wf pa sta ces vise  :lol:
Sudovi jesu skromni
Jos taj market nije bio pre tri godine a znate koliko ja volim markete grcke  :rofl:

Lani

Ja sad moram da zakeram, ali više su mi se ti raspareni sudovi i čaše popeli na glavu.  :crazy:
Kad već imaju Ikeu u Solunu a oni najprostiji tanjiri i escajg stvarno nisu skupi. Nego bi svi oni da uzmu što više novca uz što je moguće manje ulaganja.  :hm:

Deda

Slažem se, kupi ljudski jednom, ko sto dukata da je  :hm:

prevodilica

Raspare ih gosti, ko u našem slučaju :lol: imam zamerku na šolje, iz dva puta pijem nes kafu, jer su male

Deda

Ja nosim i lonce i 2 soljice , nece mene Grci za kafu da zezaju  :baba:
Kakvo je vreme

prevodilica

Danas odlično, ronila sam u plicaku koji je kad malo dalje otplivas

Deda

Lani

prevodilica