Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

I ja to volim, taman posle plivanja u dubokom malo da se odmoriš.  :girl_haha:

Vila

Meni su u onom našem omiljenom apartmanu u Limenasu sudovi bili jedina zamerka - aman, bre, pa ne mogu da stave normalno sve novo, nego sve fali i raspareno.... Dobro, i wifi nas je povremeno zezao, eto i druga zamerka :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dawn

I mene to nervira sa posuđem, prošle godine za divno čudo, imali smo sve novo nekorišćeno, izgleda da je gazda obnovio zalihe :)

stacka

Ja bas htedoh da pohvalim naseg gazdu od prosle godine, sto rece Dawn- izgleda da je obnovio zalihe :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

#590
Ma njih baš briga, nisu to stvari zbog kojih se odustaje od letovanja. Niko neće da kaže, ju vidi kakvi sudovi, idemo odavde, ako je već stigao na more. Pa zato se ni ne pretržu da mnogo to promene.
Ovaj stan u kom smo bili u Rimu, to nisam videla ni u mnogim stanovima u kojima se živi a ne koji se izdaju, sve pod konac, sve moguće i nemoguće čaše, tanjiri, činije, svega po dva kompleta i u istim bojama, ili ako je jedan komplet tanjira npr. šaren, drugi je neka boja koja se slaže sa tim šarenim. Ma baš se vidi da je stan opremao neko ko uživa u tome i ko pazi na svaki detalj.

Glitter

Quote from: Lani on May 25, 2016, 07:33:36 PM
Ma njih baš briga, nisu to stvari zbog kojih se odustaje od letovanja. Niko neće da kaže, ju vidi kakvi sudovi, idemo odavde ako je već stigao na more. Pa zato se ni ne pretržu da mnogo to promene.
Ovaj stan u kom smo bili u Rimu, to nisam videla ni u mnogim stanovima u kojima se živi a ne koji se izdaju, sve pod konac, sve moguće i nemoguće čaše, tanjiri, činije, pod konac, svega po dva kompleta i u istim bojama, ili ako je jedan komplet tanjira npr. šaren, drugi je neka boja koja se slaže sa tim šarenim. Ma baš se vidi da je stan opremao neko ko uživa u tome i ko pazi na svaki detalj.
mi smo ovo imali u Rovinju u stanu koji smo iznajmili, covek je sve kupovao u Ikei, lepo upareno ukusno, lepo za videti...i u takav smestaj se vazda vratis ako te put nanese

Lani

E da, a i što se tiče lomljenja, u Ikei sve imaš na komad da kupiš tako da i to što se polomi lako može da se zameni. Samo treba dobra volja.  :crazy:

prevodilica

A pravo da vam kažem, koliko se obično improvizuje u ovim letnjim kuhinjama, nije ni teško razbiti


Mirka

Ma to je to, nisam ja neka zahtevna. Meni je bitno da je terasa odvojena, da ne moram da komuniciram sa komšijama i da je čisto, ako je moguće i prostrano. I da ima veliki frižider. A sudove i onako stalno dokupljujem
Trebalo bi da bude ok :)
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Deda

Mirka,imaces sve sto trazis plus ugaonu terasu, mozes da pobegnes od komsija kako hoces.
U ne zaboeavi da sam ja na letovanju upozxnala najbolje prijatelje ikad , i da smo narednih dva pura trazili da obavezno terase budu zajedno  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

prevodilica

Komšije preko puta mi dali spiralu da zapalim protiv komaraca, sami ponudili, a komšinica pored mast protiv reume :lol: ne možeš baš potpuno da izbegnes svaki kontakt, ali od ovih naših nije niko naporan i previše druzeljubiv


moma

mi jos uvijek ne znamo gdje cemo ni s kom cemo...

Dacko

Meni se sad ide na Krit otkako mi je iskočila ova reklama zato što stalno razgledam neke plaže:
http://asturs.rs/letovanje/grcka-letovanje/grcka-leto-grcka-ostrva-avionom.html