Letovanje 2017

Started by Lani, February 25, 2017, 05:11:41 PM

Previous topic - Next topic

moma

A meni je bas super sto nam je tako malo ostalo do mora posle Dojrana. Sat ili dva, tako da smo taj prvi dan na moru odmorni.

anelore

Nama je Platamon zato super, na otprilike 1 sat od granice sa Makedonijom, bas je komotno.

Xe

Mi cemo ove godine opet u Leptokariju, em je vila na obali, em MM ide na Olimp. A i lepa mi je plaza, ima platane i hladovinu. Idemo pocetkom septembra.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Deda

Quote from: Xe on February 27, 2017, 02:04:28 PM
Mi cemo ove godine opet u Leptokariju, em je vila na obali, em MM ide na Olimp. A i lepa mi je plaza, ima platane i hladovinu. Idemo pocetkom septembra.
Nema lepse od narandžaste u celoj Leptokariji  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Dawn

Mi nemamo ni datum, ni mesto... prešlo nam u naviku.

Vila

Pozo, prekopala sam booking, sve stanove koji se rentiraju sam gledala  :rofl: nisam našla baš taj stan u kome smo bili, možda ga je mlađahni gazda preusmerio na neku drugu aktivnost :girl_haha:
Šteta, baš je bio super stan, na sjajnoj lokaciji.
Ali ponuda smeštaja u Skoplju je i dalje velika, i cene su sasvim pristojne, tako da procunjaj po bookingu, naći ćeš sigurno neki dobar apartman.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Deda

Ja ne mislim da je Skoplje dobar izbor kad imas malu bebu, bolje Dorjan, ipak ides bespotrebno 30 km na tamo pa 30 km na ovamo a  sa malom decom svaki km je  :nokti2:

maripoza

Hvala, Vilo. Proucicu jos i putanju i sve, jedva danas uspeh da zavrsim za aranzman, guzve su nevidjene.
Old enough to know better, but too young to care.

emge

moma

Quote from: Deda on February 27, 2017, 02:52:42 PM
Nema lepse od narandžaste u celoj Leptokariji  :girl_in_love:
koja je to?

Deda

Na pocetku plaže , na samoj plaži blizu parka sa platanima

moma

aha. mi idemo u aigli obicno.

Vila

Dedo, ja mislim da je za Dojran skretanje sa autoputa duže od skretanja za Skoplje...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

maripoza

Ja sam vec omasila temu sa odgivorom, bolje da cutim. :lol:
Vilo, jeste, ali se onda vise ne vracas na autoput nego predjes granicu na Dojranu i nastavljas tacno do mesta gde bi i u Grckoj sisla sa autoputa.
Old enough to know better, but too young to care.

Vila

To je tačno, ali taj put tamo je magistralni, te zato i sporiji ;D
Ja uvek više volim autoput, posebno je dobro što je brži zbog  bebe :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina