Main Menu

Leto 2018

Started by veki, January 04, 2018, 01:33:48 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

vrana

Super su vam.svi planovi  :girl_in_love:

Osim vilin da spice put nocu  :nokti2:

Lani, uvac I rafting su bez dece bese? Mm I ja planiramo posle mora isto sami u bec na par dana, sto bi se reklo, da malo odmorimo posle odmora  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Kako Uvac bez dece kad idemo pravo sa mora?  :girl_haha:
Ne, oba sa decom, bile su one i prošle godine na raftingu i super je sve prošlo.

Ni ja ne volim to spičavanje noću. :baba:

vrana

Aha, onda sam nesto pomesala...mislila sam da se organizujete ove godine za rafting sa prijateljima. Mozda je to vila pricala. Sve mi se izmesalo  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Trebalo bi da idu neki prijatelji sa nama, ali sa njima se nikad ne zna do poslednjeg trenutka.  :crazy:
Lepše je da si u čamcu sa nekim poznatim pošto u čamac staje osmoro, ali Bože moj, i ako budemo sami sa decom pa nas stave sa nekim nepoznatim ljudima, vrlo važno. Tražiću samo da budem što dalje  od onih drinkera što ubacuju gajbice sa pivom u čamac. Ima toga koliko voliš tamo.  ;D

Vila

Mi smo do pre 4-5 godina uvek i išli tako noću direktno na more, pa smo se onda razmazili :lol: Sad mi je stvarno too much da kad već idemo par dana pre u Kumanovo opet pravimo pauzu na putu za more, tako da ćemo se malo prisetiti kako to beše :girl_haha: Onda celu noć vozi mm, pošto sam ja za volanom na otvorenom putu noću ko kokoška :rofl: pa onda ujutru preuzimam kormilo :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Elanor

meni je vožnja noću u principu ok, ali nam s godinama sve teže pada. prošli put nismo uspeli da dovezemo iz cuga do srbije, morali smo da stanemo u austriji da prespavamo :girl_sigh:. ranije to nije bio nikakav problem.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

anelore

Mi bas izbegavamo nocnu voznju, radije krenemo rano ujutru, oko pola 4. Vozili smo jednom nocu, pre 10 godina, mislim da smo zbog cestih pauza duze putovali nego sto bismo da smo krenuli rano ujutru, a dosli smo izmuceni i mi i deca (mi smo tada imali samo Savu, a isli smo sa deverom, njegovom bivsom zenom i klincima).

emge

Lani, koji su vam datumi rafting?

Lani

Jao hajde sa nama.  :clap: :kiss1:
Prvi vikend u avgustu, to je od 3. do 5. avg.

Mm hoće ove godine da krenemo na more već oko 4, dakle čim počne da sviće. Ne znam kako ćemo.  :crazy:
Ja ne mogu da spavam po komandi, ono da legnem u devet i sad ću kao da spavam do pola četiri. Znači, ja ću opet da legnem standardno između ponoći i jedan i biću ceo naredni dan kao pijana kokoška.  :crazy:
Meni je za taj prvi dan bitno samo da stignem na destinaciju, totalno nebitno kad, a mm smislio da hoće sad i da se kupa prvi dan.

emge

Lani, taman da napunimo čamac :girl_haha:
moram da vidim kako nam se uklapa, ali mi kao ideja zvuči super :)

Lani

Jao to bi super bilo, mi porodično sve vas baš volimo, divno bismo se proveli.  :girl_in_love: :kiss1:

Lani

Da vidite što sam našla sladak smeštaj na Uvcu. :girl_in_love:
Najam bungalova je 40 eur na dan, to je skroz OK.
http://www.vilovi.info/galerija.html

Na kraju ćemo biti 3 noći, nije nešto... ali nadam se da ćemo uspeti da obiđemo makar ono najvažnije za prvi put. Sigurno ćemo se vratiti opet, sve je tako lepo na slikama, verujem da ću uživo tek da se raspametim i prirodom i svim ostalim.