Main Menu

Leto 2018

Started by veki, January 04, 2018, 01:33:48 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Sećam se da je Elanor pisala da je svekrva imala ozbiljnije (i skuplje) preglede od uobičajenih (uho, grlo, nos :lol:) pa pretpostavljam da, s obzirom na mm godine i moje kilavo stanje :lol: želi da nam obezbedi kompleksnu negu  :girl_haha: :kiss1:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

emge

Mi uzimamo Wiener, online popunimo, platimo i odstampamo.

stacka

Mi isto uvek Generali.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

Quote from: Lani on July 27, 2018, 12:24:31 AM
Mi uvek Delta generali.
i mi uvek ovo. Oni uz putno osiguranje dodaju i osiguranje kuće dok ste na putu, što je takođe korisno.

Elanor

uniqa
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Hvala svima  :kiss1:
Razlika u ceni je veoma mala između sva tri preporučena, a najviše vas je sa DG iskustvom, pa imam koga da davim ako zatreba  :girl_haha: Jedino me brine što na njihovom spisku nema lekara bližeg od oko 70 km od mesta gde smo, a to je dugo putovanje ako je neka, nedajbože, frka
Janko 23.7.2002.

Deda

Nemoguce da u Platamoni, Paraliji, Leptokariji, Nei Poriju nema  :blink: , a to je sve na 40
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Pozovi najbolje pa proveri, prosto mi je neverovatno da nema, ne verujem. Pa koliko su udaljeni Larisa, Platamon... ta veća mesta?
Ovo kad je Iva imala upalu uha poslali su nas u mesto koje nam je 5 minuta od smeštaja. A mi smo u selu, na ostrvu.

Deda i ja pisale istovremeno.  :kiss1:

AnaK

U Larisi nema, to nam je najbliže, U Platamonu i Nei Poriju ima po jedan, ima spisak na sajtu. Preterala sam sa kilometražom, 40-45 kilometara je, konačno nađoh sajt koji mi za Veliku ne nudi Veliku Planu :)

https://www.rome2rio.com/map/Platam%C3%B3nas/Velika-Greece

Oko 40 km i oko 50 minuta procenjeno vožnje, uz obalu. I to mi je mnogo  :nokti2:

Ne znam ostali da li rade na isti način, sa odabranim lekarima?

Tasos i Halkidiki su sjajno pokriveni, na Tasosu ima 9 lekara sa kojima sarađuju.
Janko 23.7.2002.

Lani

A kakva je situacija sa drugim osiguranjima što se udaljenosti dr tiče?

Moraš kod odabranog lekara inače. Ako ideš kod nekog drugog, to je na sopstvenu odgovornost i to naravno neće da refundira osiguranje.

AnaK

Nisam na drugima našla spisak, pogledaću detaljno, pa ako ne nađem, zvaću. Pa da mi to bude kriterijum, ako neko ima bližeg. Nije problem za upalu uva otići u Nei Pori, ja se bojim Marfija, neke povrede daleko bilo, kad je sat do lekara kolima baš mnogo.
Janko 23.7.2002.

Lani

Joj, nemoj tako da razmišljaš. Nikad nisam tako išla na more.

:friends:

AnaK

Ma nama se nikad ništa nije desilo, neće ni ove. Nego kad već uplaćujem osiguranje, da onda bude potencijalno najdostupnije  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja blage veze nikad nemam gde mi je najbliži doktor.  :-[

Sad me ova priča podseti da moram ovih dana za rafting da idem da uplatim...

Elanor

to se tako radi? nisam imala pojma :-[
mi smo sa svekrvom do naše doktorke, ona napisala uput za hitnu, osiguranje smo pozvali sutradan da ih obavestimo.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.